Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Federatia Romana de Baschet se bucura de un birou de companie original si aparte

17 Iulie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Sediul de companie al Federatiei Romane de Baschet din Bulevardul Basarabia din Capitala, este o cladire care se remarca prin forma specifica sportului pe care il reprezinta, dar si prin functionalitatea sa.Sediul Federatiei Romane de Baschet ocupa o suprafata de 980 mp si este dispus pe trei etaje. Inaugurarea sa a avut loc in iulie 2011, in prezenta secretarului general FIBA-Europe, Nar Zanolin, presedintelui Fundatiei Olimpice Romane, Ion Tiriac, campionilor olimpici Ivan Patzaichin si Gabriela Szabo, ministrul Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului.

Spatiul a fost construit din elemente arhitecturale care sugereaza o minge de baschet, lait-motivul conceptului.Cladirea are ca principale avantaje spatiul generos, o compartimentare practica a spatiului de lucru si luminozitatea. In aceasta cladire lucreaza 29 de angajati, care au acces la o sala de sedinte cu o capacitate de 100 de locuri si o cafeterie cu o capacitate de 28 de locuri, unde acestia servesc masa de pranz. Spatiul este conectat la sala de sport construita special pentru echipele de baschet.

Cu siguranta este un mediu prielnic pentru a face ceea ce iti place si a nu simti povara muncii de zi cu zi, ci mai degabra a o vedea ca pe un hobby. Acesta este sportul si sentimentul pe cate ti-l da.

Sursa text&foto: Wall-Street.ro

Actualizat: 17 Iulie 2014
COMENTARII