Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Extinderea Iulius Mall: Open Ville, un complex gigant in centrul Timisoarei!

26 Iunie 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Astazi s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru complexul „Open Ville”.

Circa 20 de noi constructii, dintre care una cu peste 24 de etaje, piatete moderne si spatii verzi, fantani arteziene, gradini suspendate, magazine, restaurante si cafenele, cinema, cladiri de birouri, sali de conferinţa si spatii pentru evenimente culturale – asa ar urma sa arate micul orasel care ar urma sa apara langa Iulius Mall dupa extindere, in centrul Timisoarei. Alesii locali au pe ordinea de zi, joi, aprobarea PUZ-ului pentru ansamblul „Open Ville”.In ce va consta extinderea Iulius Mall?

„Cel mai mare dezvoltator si operator de centre comerciale de tip mall din Romania propune realizarea la Timisoara a primului proiect multifunctional de tip „lifestyle center” din vestul ţarii si, totodata, cel de-al doilea din portofoliul companiei, dupa Palas Iasi. Proiectul a fost conceput si elaborat avand la baza studii economice si de piata care sa justifice si sa sustina investiţia (…) Astfel, proiectul „Open Ville” – integrand actualul complex comercial „Iulius Mall” – vizeaza de fapt realizarea unui nou centru urban cu functiuni complexe, axat pe o magistrala de circulaţie (Inelul II) si extins pe tot cvartalul delimitat de strazile Al. I. Cuza, Sever Bocu, Vasile Lazarescu, Antenelor si Demetriade”, se arata in documentatia care a fost astazi aprobata.

Se doreste dezvoltarea unui ansamblu de imobile cu diverse functiuni si un regim de inaltime variabil pe zone: de la maxim 3S+D+P+24E+3Er, o cladire care ar urma sa aiba 155 de metri inaltime, la 2S+D+P+15E+2Er+Etehnic, 2S+D+P+8E/10E+Etehnic si alte constructii mai mici.

In zona centrala a noului ansamblu ar urma sa fie realizate piaţete publice si spatii verzi avand un regim de inaltime de maxim S+D+P.

Proiectul mixt „Open Ville” ar urma sa conecteze centrul istoric al Timisoarei cu mallul prin realizarea unei strazi comerciale, care va include componente de retail, office, de distractie si petrecere a timpului liber.

Investitia ar urma sa fie realizata pana in 2017.

Sursa: Tion.ro

Actualizat: 26 Iunie 2015
COMENTARII