Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Echipeaza-ti locuinta cu sistemul de control la distanta pentru a te proteja de hoti, incendii, inundatii si alte incidente

06 Octombrie 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Uitati de scurt circuite, inundatii, incendii sau intrarea prin efractie care pot fi acum controlate de proprietarii care aleg sa isi doteze locuinta cu sisteme de control de la distanta. Dincolo de prevenirea problemelor, aceste tehnologii moderne permit proprietarilor sa rezolve chiar si activitatile domestice cotidiene, precum irigarea gradinii dupa un program prestabilit, inregistrarea emisiunilor preferate sau pastrarea ambientului dorit de utilizator.

Oricui i s-a intamplat sa plece de acasa si sa se intrebe daca a oprit aragazul, daca a scos fierul de calcat din priza ori daca a incuiat usa. Atunci cand nu te mai poti intoarce sa verifici, aceste intrebari se pot transforma in panica, de-a lungul unei zile. Cu atat mai mult cu cat este vorba de o plecare pe termen lung. Toate aceste probleme dispar insa, in cazul proprietarilor care aleg sistemele de controlul locuintei de la distanta. Acesti proprietari pot sa isi acceseze casa de pe telefonul mobil, tablet sau computer, pot sa verifice starea in care au lasat-o si pot opera modificari, daca este cazul.

Posesorii sistemelor de control la distanta pot sa verifice utilitatile individual, sau pot controla totul dintr-un singur buton.

Proprietarii pot sa stinga lumina dupa ce pleaca de acasa, sau chiar sa porneasca lumina seara de seara, atunci cand sunt plecati in concediu, dar doresc sa lase impresia ca sunt acasa. Pot sa porneasca si sa stinga televizorul, sistemul audio, pot sa modifice setarile frigiderului si sa monitorizeze in timp real fiecare colt al locuintei.

Sistemele de control la distanta pot fi cumparate unul cate unul, sau in ansambluri personalizate pentru nevoile fiecaruia

Prin sisteme de senzori, se pot evita incendiile sau intrarea prin efractie. Astfel, in momentul in care instalatiile se incing sau se observa miscare in lipsa proprietarilor, acestia sunt avertizati prin sisteme de alarma instalate pe gadgeturile mobile.

Aceste produse sunt relativ noi pe piata locala, dar din fericire, se gasesc intr-o gama variata si la preturi accesibile. Ele pot fi cumparate individual sau mai multe optiuni integrate intr-un singur sistem responsabil pentru intreaga casa.

Toate aceste sisteme ofera proprietarilor confortul unei locuinte sigure, cu un ambient permanent potrivit nevoilor personale. in plus insa, controlul temperaturii si consumatorilor conduce si la economii, ca bonus indirect, dar binevenit.

Sursa text & foto : Imopedia.ro

Actualizat: 06 Octombrie 2015
COMENTARII