Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Dumbravita va beneficia de o sala de sport ultramoderna, de peste 2.000 mp.

18 Aprilie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Aflata in vecinatatea Timisoarei, Dumbravita este in continua extindere. Dumbravita va beneficia de o sala de sport ultramoderna, de peste 2.000 mp. unde se vor desfasura meciuri de fotbal, baschet, handbal sau volei, dar si alte evenimente de amploare.

Comuna Dumbravita, in parteneriat cu localitatea infratita, Szentes din Ungaria, a castigat un nou proiect european prin Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania-Ungaria. Proiectul denumit ”Sportul, un instrument de dezvoltare a ofertei turistice transfrontaliere”. Proiectul prevede, construirea unei sali de sport in comuna timiseana si reabilitarea unui obiectiv turistic la Szentes. Prin acest demers comun, se incurajeaza evenimentele turistice in ambele localitati, intarindu-se si relatiile dintre judetele Timis si Csongrad.
In scurt timp se va semna si contractul de finantare, iar atat constructia salii, cat si reabilitarea obiectivului turistic din Ungaria au ca termen de finalizare 31 iulie 2015.

Valoarea totala a bugetului aprobat pentru ambele localitati este de 2,14 milioane de EURO. Din aceasta suma, 1,41 milioane de euro revin Dumbravitei astfel: 750.000 de euro sunt fonduri europene, iar diferenta va fi suportata din bugetul local.

Suprafata desfasurata a salii polivalente este de peste 2.200 mp. In sala se vor putea desfasura meciuri de baschet, handbal sau volei. Tribuna va avea o capacitate de aproximativ 350 de locuri, cu posibilitatea de extindere. De asemenea, vor fi achizitionate echipamente sportive, dar si mese pentru tenis de masa, echipa feminina de tenis de masa din comuna Dumbravita avand posibilitatea de a juca in noua sala etapele de Superliga la tenis de masa.

Sursa text & foto: opiniatimisoarei.ro

Actualizat: 18 Aprilie 2014
COMENTARII