Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Drumul din Dumbrăvița spre A1 se va lărgi la patru benzi.

07 Martie 2018
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Este oficial, drumul din Dumbrăvița care leagă Timișoara de Autostrada A1 va fi lărgit la patru benzi cu bani de la Uniunea Europeană. Contractul de finanțare a fost semnat de președintele Consiliului Județean Timiș Călin Dobra și președintele ADR Vest Sorin Maxim. Tronsonul are o lungime de 10 kilometri, însă lucrările vor dura 56 de luni.

Proiectul include și modernizarea trecerii de cale ferată de la Giarmata, realizarea a șase sensuri giratorii noi și ramenajarea altor șase, precum și montarea a 181 de indicatoare de circulație, a 11 borne kilometrice, relocarea a 12 stații pentru mijloacele de transport și constituirea unui refugiu auto. Valoarea proiectului este de 17,27 milioane de euro, din care finanțarea nerambursabilă este de 14,29 milioane de euro. CJ Timiș va contribui cu aproape 3 milioane de euro.

Se va realiza în două etape. O primă etapă va cuprinde tronsonul de la centura Timișoarei până la Autostrada A1 și, în momentul în care va fi realizat proiectul, se va putea demara și execuția propriu-zisă a acestui tronson și discutăm de a doua etapă care poate începe în paralel prin pregătirea zonei respective de la sensul giratoriu Timișoara –Dumbrăvița la sensul giratoriu de la intersecția cu centura Timișoarei. Pentru a se face acest proiect va fi nevoie de intervenții pentru mutarea stâlpilor montați în cadrul extinderii rețelei de troleibuz în Dumbrăvița.

Sursa : voceatimisului.ro

Actualizat: 07 Martie 2018
COMENTARII