Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Din 2015, Ungaria va fi mai accesibila pentru timisoreni prin intermediul unui pod peste Mures.

04 Ianuarie 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Anul 2015 incepe in forta pentru Timisoara, in materie de proiecte judetene. Constructia unui pod peste Mures, la granita Timisului cu Ungaria, la Cenad, a revenit in atentia autoritatilor judetene, care vor sa  concretizeze acest proiect in cadrul parteneriatului transfrontalier.
 
Dupa sarbatori se pare ca unele dintre proiectele comune ale Romaniei si Ungariei au sanse sa depaseasca stadiul hartiei si sa devina realitate. Luna aceasta, autoritatile judetene urmeaza sa negocieze un nou program transfrontalier cu Ungaria.

In cadrul acestui program vor putea fi accesate 24 de milioane de euro, bani cu care se va construi un pod peste Mures, la Cenad, dar si un centru de legume si fructe in zona localitatii Beba Veche. Podul peste Mures ar fi benefic, mai ales pentru traficul de marfuri.

”S-a inchis programul transfrontalier, urmeaza sa negociem altul care prevede 24 milioane de euro. Noi fiind impreuna cu Csongrad probabil ca dupa sarbatori vom semna lucrarile care le vom realiza: centrul de fructe si pod peste Mures la Cenad”, a spus Titu Bojin, presedintele Consiliului Judetean Timis.

Sursa: Tion.ro

Actualizat: 04 Ianuarie 2015
COMENTARII