Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Din 14 aprilie se instituie mai multe sensuri unice de circulație în sudul Timișoarei

12 Aprilie 2018
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Specialiștii din primărie au făcut noi calcule și au ajuns la concluzia că mai trebuie să instituie niște sensuri unice în zona de sud a orașului. Noile restricții intră în vigoare de sâmbătă, 14 aprilie.

Pentru creșterea siguranței circulației rutiere și fluidizarea acesteia, începând cu data de 14.04.2018 se introduc următoarele restricții pe bd. Liviu Rebreanu pe tronsonul cuprins între Calea Șagului și Calea Martirilor

1. Sensul de deplasare Calea Șagului – Calea Martirilor:
- se interzice virajul la stânga de pe Bd. Liviu Rebreanu înspre str. Hebe;

- se interzice virajul la stânga de pe Bd. Liviu Rebreanu înspre str. Cosminului.

Pe acest sens de deplasare relațiile de stânga se vor putea efectua la intersecția Bd. Liviu Rebreanu cu str. Brâncovreanu, respectiv cu str. Drubeta.

2. Sensul de deplasare Calea Martirilor – Calea Șagului:
- se interzice virajul la stânga la intersecția Bd. Liviu Rebreanu cu str. Salcâmilor. Relația de stânga interzisă se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Cosminului, str. Eneas, str.Salcâmilor.

- se interzice virajul la stânga la intersecția Bd. Liviu Rebreanu cu str. Ulpia Traiana. Relația de stânga interzisă se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Drubeta, str. Eneas, str, Ulpia Traiana.

- se interzice virajul la stânga la intersecția Bd. Liviu Rebreanu cu str. Gh. Ranetti. Relația de stânga interzisă se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Hebe, str. Eneas, str. Gh. Ranetti, transmite Direcția Edilitară din Primăria Timișoara.

Sursa : tion.ro

Actualizat: 12 Aprilie 2018
COMENTARII