Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Deschiderea șantierului "Popa Șapcă” se amână pe weekend

04 August 2016
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Deschiderea șantierului "Popa Șapcă” se amână pe weekend, oficialii municipalității anunțau că vor începe lucrările de joi dimineață pentru lărgirea arterei însă pentru se cereau restricții complexe de trafic, au găsit o altă alternativă.

Astfel, azi dimineață, specialiștii primăriei și reprezentanții constructorului s-au întâlnit din nou și au hotărât că șantierul va începe, de fapt, de sâmbătă dimineața. Tot atunci instituindu-se și un sens unic pe strada Popa Șapcă.

Din 6 august, de la ora 8, timp de zece zile se va circula din intersecția de la Punctele Cardinale pe strada Popa Șapcă, către pasaj, până la strada Demetriade. Cei care vin din cealaltă direcție vor fi deviați pe strada Demetriade, urmând să iasă pe strada Enric Baader sau spre Aradului, pe Calea Alexandru Ioan Cuza, pentru a ajunge în centru.

Șantierul de pe Popa Șapcă începe cu tăierea copacilor, pentru că la finalul lucrărilor, lățimea carosabilului va avea 14 metri, tot acolo urmând să fie amenajate și 47 de locuri de parcare. Cât despre lucrările pentru lărgirea pasajului, încă se așteaptă avizele de la CFR pentru deschiderea șantierului.

Sursă: Tion.ro

Actualizat: 04 August 2016
COMENTARII