Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

De la 1 iunie timisorenii se pot plimba gratuit cu vaporasul pe Bega

12 Mai 2016
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Potrivit municipalitatii, timisorenii se vor putea plimba cu vaporasul "Decebal" de la 1 iunie. Conducerea primăriei, reprezentanții ai R.A.T.T și ai firmei Spat Yard au testat ieri in Zona Iosefin primul vaporas destinat agrementului pe raul Bega.

"Decebal" este primul vaporas din cele 7 (Burebista, Decebal, Traian, Glad, Huniade, Savoya şi Economu) care vor naviga pe Bega, fiecare dintre acestea avand o capaciate de 50 de locuri, lungimea de 12,7 m și lățimea de 4,9, o punte deschisă, dar și un salon închis pentru scaune. Ambarcatiunile au fost construite la Galați, fiind testate pe Dunăre. 

Timp de cinci ani, vaporașele vor fi destinate gratuit agrementului, in acest sens vor fi amenajate 9 stații pe malul Begăi: la Podul Mihai Viteazul, Podul Dacilor, Podul Decebal, Podul Michelangelo, Podul Mitropolit Andrei Şaguna (Tinereţii), Podul Traian, Podul Ştefan cel Mare, în dreptul străzii Vulturilor şi la Podul Modoş.

Achiziția celor șapte ambarcațiuni care vor circula pe Bega face parte dintr-un amplu proiect european, care a inclus și amenajarea malurilor Begăi. Cele şapte vaporase vor fi administrate de RATT. Valoarea totală a acestora este de 6,9 milioane de lei fără TVA. 

Sursa: www.gazetadinvest.ro

 

 

Actualizat: 12 Mai 2016
COMENTARII