Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Dă viață casei tale cu micul mobilier

28 Aprilie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Atunci când mobilezi locuința și alegi seturi de mobilier, este posibil ca încăperile locuinței tale să pără seci, ca de showroom. Pentru a evita atmosfera monotonă te încurajăm să combini mobila și să alegi măcar o piesă altfel, poți să oferi ambientului modificări atât culoare, cât și de textură.

Nu este nevoie ca totul să fie colorat, este suficient să ai o măsuță, două taburete, un fotoliu, o banchetă altfel sau scaune diferite ca totul să devină mai animat și personalizat.

Când mergi într-un magazin de mobilă, du-te cu o temă de amenajare în minte, adică alege-ți un stil preferat pentru ca să poți identifica mai bine ceea ce te interesează. Și nu te gândi la cum să umpli un spațiu, ci la ceea ce ai nevoie. Apoi, alege-ți culorile preferate și ia în seamă aceste nuanțe când te uiți la piese. Dar secretul este să nu cauți culorile pentru piesele mari de mobilă (pentru canapele, dulapuri, paturi), ci la departamentul de mic mobilier.

Acum, spre exemplu dacă ai o locuință amenajată actual, cu linii simple, clare, poți alege o comodă în living cu texturi vintage sau un fotoliu cu tapițerie patchwork. La fel, într-un dormitor cuminte, în nuanțe neutre, poți alege noptierele să fie colorate într-o nuanță care-ți place. În sufragerie, chiar dacă nu vrei culoare, poți alege același tip de scaun, dar cu finisaje diferite în tonuri neutre. Chiar și atunci când îți place un fotoliu, ca să nu pici în meteahna seturilor, poți alege același model, dar cu tapițerii diferite ca și nuanțe, desigur potrivite în ansamblul locuinței tale.

Și dacă-ți plac seturile din categoria micului mobilier și ai un preț bun pentru întreaga gamă, secretul este să folosești piesele din set în camere diferite. Astfel, personalizezi fiecare încăpere și elimini riscul ca puse împreună că ai senzația de showroom acasă la tine.

De pe hol și până în camera de baie, întotdeauna o piesă altfel va aduce un plus de originalitate și va pune în evidență, prin contrast, restul ambientului.  

Sursă: adelaparvu.com

Actualizat: 28 Aprilie 2017
COMENTARII