Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cum vom circula in urmatoarea perioada in Timisoara

11 August 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Reprezentanții Primăriei Timișoara transmit că specialiștii din Comisia de circulație și-au dat acordul pentru ca Pasajul Jiul să fie închis încă de miercurea viitoare, în perioada 16 august – 10 septembrie.

Va trebui să ocoliți strada Taborului, între Calea Bogdăneștilor și str. Semicerc, săptămâna viitoare. Se strigă adunarea la Zilele Cartierului Ronaț.

În prezent, se lucrează intens pentru lărgirea la patru benzi a străzii Mitropolit Dr. Vasile Lăzărescu și a Căii Sever Bocu, al cărei termen de finalizare a fost anunțat pentru sfârșitul lunii august. În acest context, au fost configurate noi căi de acces pentru zecile de mii de persoane care ajung zilnic în zona Iulius Mall, indiferent că își au locul de muncă în clădirea de birouri United Business Center (UBC) 2, inaugurată deja, sau în complexul comercial, ori că vin la cumpărături sau la instituțiile publice prezente în mall. Astfel, se asigură fluidizarea circulației în zonă, pentru ca activitatea Iulius Mall să nu fie afectată și nici programul obișnuit al celor care au această destinație.

Mai exact, pe strada Mitropolit Dr. Vasile Lăzărescu se poate circula pe o singură bandă, dinspre sensul giratoriu din intersecția dintre Calea Lipovei și Bulevardul Antenei, spre Calea Aradului. Păstrarea benzii de circulație pe acest sens permite accesul autoturismelor în parcarea subterană a Iulius Mall Timișoara, dar și deplasarea troleibuzelor 14 și M14, precum și a autobuzelor 40.

Persoanele care merg de pe Bulevardul Antenei spre Iulius Mall o pot face prin rondul amenajat în imediata vecinătate a clădirii UBC 2 sau prin sensul giratoriu nou creat. Totodată, strada paralelă cu Iulius Mall, care face legătura între noul sens giratoriu de pe Bulevardul Antenei și Calea Aradului, asigură mai multe căi de acces în parcarea supraterană a mall-ului. 

Sursa: tion.ro

 

Actualizat: 11 August 2017
COMENTARII