Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cum trebuie sa arate un apartament demn de un fotograf.

21 Mai 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Fotografii sunt niste artisti aparte. In momentul in care isi muta cuibul, au mai multe bagaje decat o femeie care pleaca pentru 2 zile undeva. In bagaje, sa nu va inchipuiti ca vor avea multe lucruri personale. Tot bagajul va fi ocupat de echipamentul de lucru: aparatul foto, impreuna cu toate dispozitivele necesare. Si nu sunt deloc putine.

Daca atunci cand pleaca au atat de multe lucruri de luat cu ei, unde credeti ca le tin? In apartamentul lor, bine-nteles. Si, fiind niste artisti desavarsiti, este si normal ca si apartamentul lor sa arate precum munca lor: o opera de arta.

Un astfel de apartament, demn de un fotograf, este cel sugerat de Studioul Rusesc, INT2 Architecture. Apartamentul este creat intr-un stil cat se poate de original, plin de eleganta, data de albul peretilor si accentuata de geamurile supradimensionate care permit lumina din abundenta in interiorul apartamentului. 

Stilul apartamentului este unul curat, reconfortant si plin de personalitate. Fiecare element de design este unic, cu o puternica nota de identitate personala. Living-ul dezvaluie o nota putin vintage, data de scaunele de piele si de covorul in stil turcesc.

Acelasi stil se mentine si in dormitor, design-ul fiind tot in aceleasi tonuri, parchetul fiind cel care transmite o nota de eleganta incaperii.

Daca este sau nu potrivit pentru un fotograf, va lasam pe voi sa decideti acest lucru.

Foto: Freshome.com

Actualizat: 21 Mai 2014
COMENTARII