Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cum sa va amenajati corect dormitorul in stil Feng-Shui

01 Octombrie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Amenajarea corecta a dormitorului ne poate aduce succes in tot ce intreprindem. Feng Shui in dormitoe are o influenta semnificativa asupra relatiei de cuplu, precum si asupra bunastarii familiei. Daca chi-ul din dormitor este armonios, atunci ne vom bucura de relatii fericite si noroc, nu ne va fi afectata sanatatea si nu vom trece printr-un divort urat. Daca avem blocaje de energie vitala in dormitor, relatia nu mai evolueaza si nu mai exista sustinere, comunicarea este intr-un punct mort si nefericirea preia conducerea.

Pentru un bun design Feng Shui, echilibrul, simetria si armonia sunt reguli esentiale.

Dormitorul este bine sa aiba o forma regulata, ideal ar fi dreptunghiulara sau patrata.  Daca forma este neregulata, atunci ar fi o idee buna sa obtinem echilibrul prin jocuri de culori, decoratiuni sau mobilier. Cele mai daunatoare situatii sunt crearea unui colt lipsa si o baie care ocupa o directie fasta pentru locatar. Rezultatul este alungarea norocului. Putem remedia aceste probleme folosind perdele, paravane sau piese de mobilier pentru a ascunde zonele nefaste.

Pozitionarea patului

Pentru ca chi-ul ce ne inconjoara cand dormim sa fie odihnitor si benefic, trebuie sa avem grija cum pozitionam patul in dormitor. Este bine sa fim atenti ca inspre pat sa nu fie indreptate lucruri ascutite, cu varfuri sau cu muchii, pentru ca ele transmit un chi nefast, daunator. Este indicat ca o latura a patului sa fie lipita de un perete, pentru un sprijin bun. Patul trebuie sa fie asezat asa incat cel care il ocupa sa poata vedea orice persoana care intra in camera, fara sa-si intoarca privirea intr-un unghi mai mare de 90 de grade. Nu trebuie sa dormim niciodata intr-un pat prea mic pentru noi, pentru ca ne limiteaza progresul in cariera si afaceri. De asemenea, trebuie sa avem grija la grinzi. Cei care dorm sub o grinda ar putea in timp suferi de afectiuni in zonele ce au stat sub grinda. Ferestrele din dormitor trebuie sa se afle de o parte a patului, nu in spatele sau in fata lui pentru ca se poate produce o supraenergizare a patului care ne tulbura somnul.

‚Äč

Oglinzile in dormitor

Unii specialisti spun ca oglinzile nu ar trebui folosite deloc in dormitor, pentru ca reflectarea in ele poate crea iluzia ca sunt mai multe persoane, adica poate insemna interventia unei a treia persoane in cuplu.  Totusi daca este nevoie de o oglinda, atunci trebuie sa avem grija sa nu ne vedem in ea din pat.

Dragostea

Daca ne cautam un partener, ar fi bine sa fim atenti ca in dormitor toate obiectele sa fie pereche, lumanari, perne, veioze, etc. Chiar si fotografiile cu noi in care suntem singuri ar trebui inlaturate de tot din casa.

Activarea bogatiei in dormitor

 Un truc excelent pentru dormitoare este sa dormim cu un activator Feng Shui sub pat. Avem nevoie de o cutiuta de aur sau argint, in care asezam sapte cristale diferite, in care sa se regaseasca toate nuantele coloristice ale elementelor din Feng Shui. De exemplu, citrin, jasp, sodalit, ochi-de-tigru, aur sau argint. inchidem cutiuta si o tinem sub pat, in dreptul capului.

Ce nu este recomandat in dormitor

  • acvarii, elemente de apa, tablouri ce reprezinta apa, cascade etc
  • plante in ghiveci, pentru ca pot supraenergiza
  • oglinzi mari
  • ventilatoare  sau candelabre mari ce atarna deasupra patului
  • echipamente electronice (tv, combine muzicale, computere) pentru ca energia lor electromagnetica dauneaza sanatatii si fertilitati.

Sursa: Magico.ro

Actualizat: 01 Octombrie 2014
COMENTARII