Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cum sa obtii un decor aristocrat cu ajutorul sticlei decorative?

07 Decembrie 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

In orice casa, detaliul face diferenta. Nu trebuie sa avem ornamente scumpe, gen sticla de Murano, dar sa fie cu bun gust. Sticla va ramane un element esential pentru cele mai elegante decoruri interioare.

O numim sticla decorativa, dar este sticla obisnuita, innobilata doar prin vechimea sa, prin culoare sau, mai ales prin forma. Sticla decorativa este un detaliu extrem de frumos ca obiect de decor in casa, este fluida, eleganta, are un aer personal, unic, are un caracter vintage si este extrem de versatila pentru ca se potriveste pentru orice fel de decor general din casa fie ca este modern, romantic, minimalist, clasic sau retro.


O alta calitate pe care o are sticla decorativa este faptul ca poate tine pasul cu vremea. Ma gandesc la vremea de afara, pentru ca mici detalii de la lumanari, la crengi, flori, fructe sau fundite pot integra sticla decorativa intr-un decor primavaratec, de vara, autumnal sau pot sa participe cu succes la ambianta de Craciun din casa.

Sticla decorativa este un detaliu excelent, cu un impact fabulos in decorul din casa pentru ca este foarte personala, multe din pisele combinate in colectia de imagini de mai jos fiind adunate cu migala, in timp, de prin poduri si cufere vechi sau cumparate din targuri de vechituri.

Spalata si curatata sticla decorativa devine un detaliu pretios in casa care infrumuseteaza, personalizeaza si care nu se deterioreaza in nici un fel in timp, nici in ceea ce priveste aspectul, nici in ceea ce priveste frumusetea. Sticla decorativa nu se demodeaza si cucereste privirea mereu.

Studiaza combinatiile, ideile din fotografii si inspira-te din aceste exceptionale asocieri de stica decorativa, binevenite in casa in orice moment din an.

Sursa: casa-gradina.ro

Actualizat: 07 Decembrie 2015
COMENTARII