Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cum sa obtii un camin rustic si chic in acelasi timp?

18 Mai 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Daca doriti sa dati un aer rustic locuintei voastre, aveti la indemana cateva sfaturi utile, care vor transforma caminul intr-un spatiu de invidiat. 

Grinzile decorative sunt grinzi false, dar ai putea jura ca sunt din lemn. Cu ele poti decora orice interior, fie el dintr-o casa cu gradina, fie de la bloc.

Imita excelent nu numai culoarea lemnului, ci si textura acestuia. Grinzile decorative sunt dintr-un material usor, respectiv poliuretan, si se pot fixa cu ajutorul unor adezivi special dedicati acestui material.

Avand in sectiune forma U, aceste grinzi pot fi folosite cu succes pentru mascarea diferitelor imperfectiuni sau a unor cabluri, tevi care deranjeaza vizual.

Se preteaza foarte bine pentru interioarele unde traseele electrice sunt la vedere. De asemenea, se pot configura cu ajutorul lor rafturi fixate de perete, fiind rezistente in timp.

Fata de grinzile din lemn masiv, grinzile decorative prezinta cateva avantaje vizibile: sunt mult mai usoare, deci nu incarca structura peretilor si a tavanului, se transporta foarte usor, se manipuleaza simplu in timpul montajului, asigurand o mare rapiditate si precizie la punerea in opera, chiar si de catre un amator, folosindu-se unelte simple si, evident, costa mai putin decat cele din lemn.

Grinzile decorative din poliuretan sunt disponibile in mai multe nuante: stejat inchis, stejar deschis, alb sau metalic.

In sectiune, pot avea dimensiuni cuprinse intre 6X9 cm, 12X12 cm, 19X17 cm si 20X13 cm. In lungime, pot avea 2, 3 sau 4 metri.

Pentru montajul pe tavan, este necesara fixarea lor cu ajutorul unor suporti de sustinere, pana la intarirea adezivului. Le gasesti in magazinele de bricolaje de la noi.

Sursa: Casa-gradin.ro

Foto: Thinkstock.

Actualizat: 18 Mai 2015
COMENTARII