Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cum sa nu cazi in capcana caselor de vacanta din Sicilia, la pretul de vanzare de 1 EURO.

08 August 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Daca vedeti oferte de genul, case la 1 euro, sa stiti ca e doar marketing, deoarece, costurile finale se ridica la mai mult de atat. Este si cazul caselor scoase la vanzare la pretul de 1 euro, intr-un sat din Sicilia. Oferta vine in conditiile in care, de-a lungul anilor, numarul locuitorilor din sat a scazut la aproape 7.000, dupa ce italienii s-au mutat in alte regiuni, in cautarea unui loc de munca, relateaza publicatia online TheLocal.it

Autoritatile locale incearca acum sa revitalizeze satul, incercand sa-i atraga pe straini sa cumpere casele abandonate.

Casele au o singura camera si intr-o stare deplorabila, deoarece fie au fost abandonate de cei care au plecat, fie au fost donate municipalitatii de localnici care nu-┼či mai permit sa le intretina.Autoritatile doresc ca strainii sa vina si sa cumpere casele, deoarece, in absenta locurilor de munca, oamenii se muta in alte orase. 

Totul este minunat pana aici. Sa poti sa iti achizitionezi o casa de vacanta la pretul de 1 euro intr-un sat din Italia, in Sicilia, pare formidabil, si suntem convinsi ca oricine si-ar dori acest lucru, insa lucrurile nu sunt atat de simple, si ar trebui sa fiti informati. Pe langa suma de 1 euro pentru achizitionarea casei, se adauga insa o serie de costuri suplimentare pentru cei interesati de oferta din satul Gangi. Taxele pentru achizitia de proprietati in Sicilia se ridica la aproximativ 6.000 de euro.

In plus, viitorii proprietari trebuie sa renoveze casa in termen de cinci ani, iar costurile sunt estimate la aproximativ 35.000 de euro, potrivit agentului imobliar.

Sursa: Mediafax.ro

Actualizat: 08 August 2014
COMENTARII