Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cum sa iti pui in valoare apartamentul inainte de a-l scoate la vanzare cu ajutorul fotografiilor.

14 Ianuarie 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Atunci cand doresti sa iti pui apartamentul sau casa la vanzare, este foarte important modul in care iti vei promova produsul. Este foarte util sa discuti cu o agentie imobiliara, care cunoaste foarte bine piata si care te va consilia, insa ai si tu partea ta de care trebuie sa tii cont in tot acest proces.

Stii bine ca atunci cand cumperi un produs, ambalajul este cel care te va determina sa il cumperi in prima faza, deoarece traim intr-o era a consumerismului, in care imaginea conteaza. In ceea ce priveste apartamentul sau casa ta, ambalajul produsului tau este reprezentat de pozele cu care il vei promova.

Chiar daca tu nu ai timpul necesar pentru a realiza poze care sa iti puna produsul intr-o lumina favorabila si te vei lasa pe mana agentilor imobiliari, trebuie sa tii cont de anumite ponturi, pentru a avea un rezultat pe masura asteptarilor tale. Care este acela? De a vinde cat mai repede si la un pret cat mai corect.

1. Cel mai important aspect: O casa curata, aranjata!

O casa in care este foarte mare deranj, lucrurile nu sunt la locul lor ci sunt aruncate de colo colo, nu va avea impactul dorit in mintea consumatorului (potentialul cumparator al apartamentului tau). Ce trebuie sa faci? Elimina toate lucrurile care sunt in plus din camera si care vor iesi in evidenta in poze. Acestea vor distrage atentia de la obiectivul principal: acela de a vedea potentialul produsului tau. O casa curata, aranjata, nu foarte aglomerata cu lucruri inutile, va da sentimentul de camin in mintea potentialilor cumparatori, care se vor putea imagina locuind acolo.

2. Lumineaza apartamentul atat cu lumina naturala cat si artificiala

Pentru a fi sigur ca vei obtine cele mai reusite poze, asigura-te ca incaperea este foarte bine luminata. Daca lumina naturala nu te ajuta prea mult, poti linistit apela la lumina artificiala: lampa, lumanari etc.

Momentul in care vei face fotografiile este de asemenea important, deoarece te va ajuta sa transmiti ceea ce doresti. Iti doresti o imagine calda, care sa dea un placut sentimentul de confort, de relaxare, atunci momentul ideal este cat mai spre dupa-amiaza. Doresti sa transmiti senzatia de luminozitate, aerisire, modern, atunci momentul ideal este in plina zi.

Nu uita de lumina. Este foarte importanta, deoarece va creaza senzatia de spatiu si caldura.

3. Joaca-te cu unghiurile incaperii

Pentru a te asigura ca vei promova cele mai bune imagini ale caminului tau, incarca-te cu mult timp liber si fa pozele din toate unghiurile camerei, pana cand vei descoperi partea cea mai fotogenica a incaperii respective. Suntem convinsi ca iti cunosti deja propria ta postura cat mai fotogenica atunci cand cineva iti face poze. De ce nu ai descoperi acest lucru si despre apartamentul tau?

4. Fii atent la cum vor gasi potentialii clienti casa ta cand vin in vizita

Daca atunci cand ai facut pozele ai acordat o atentie deosebita detaliilor, in ceea ce priveste curatenia, ordinea, micile obiecte decorative, lumina naturala, asigura-te ca vei prezenta si in realitate toate aceste lucruri, altfel risti sa pierzi totul. Este ca si cum ai testa pentru prima data un produs despre care ai avut la televizor ca este foarte bun, insa ai ramas profund deceptionat cand tu insuti l-ai incercat. A doua oara, nu vei mai face aceeasi eroare, nu-i asa?

Sursa foto: Freshome.com

Actualizat: 14 Ianuarie 2015
COMENTARII