Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cum sa creezi coltul romantic in caminul tau?

06 Iulie 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Coltul romantic din casa nu este un moft, dar poate sa fie locul perfect pentru momente de tihna. Daca ideea de a amenaja coltul romantic din casa te duce cu gandul la o amenajare destinata femeilor, afla ca un astfel de loc este ca o oaza de liniste de care se pot bucura toti cei din casa. Evident, coltul romantic din casa este unul pe care il vor iubi si-l vor folosi mai ales fetele din casa, dar fetele merita asta, mai ales ca in toate casele din lume, exista si un loc profund masculin.

Coltul romantic

Exista cateva reguli care definesc stilul romantic. Spre deosebire de o casa ori o camera decorata in stil romantic, amenajarea si organizarea unui colt romantic in casa presupune o alta abordare.

Unde organizezi coltul romantic?

Coltul romantic poate fi amenajat in dormitor, in camera de zi, daca aceasta este mare, chiar intr-un colt, aproape de o fereseastra, pe o terasa inchisa sau chiar in balcon. Daca ai o casa mare poti organiza coltul romantic in holul de la etaj, daca este suficient de mare, de preferat in imediata vecinatate a unei ferestre sau a unei usi care da spre exterior ori spre un balcon. Coltul romantic poate fi pozitionat pentru o perioada in camera copilului mic. Locul poate fi folosit pentru cativa ani, pana ce copilul isi va revendica intreaga camera.


Cum amenajezi coltul romantic?

In principiu coltul romantic inseamna un fotoliu sau o canapea cu doua locuri, o masa mica, eventual un taburet pentru picioare si o buna sursa de lumina. Daca exista spatiu, coltul romantic poate fi imbogatit cu o etajera sau o consola. Ideea este ca o astfel de amenajare trebuie sa nu fie foarte aglomerata, lumina si culorile fiind cele mai importante detalii. Foloseste alb, roz, verde pal, mov dulce, galben si cateva accente de culoare in contrast, dar tot din paleta culorilor … romantice. Materialele sunt esentiale. Dantela, materialele in dungi, catifeaua si alte materiale moi sunt cele mai importante alegeri.

Pentru ca lumina este esentiala si este parte din amenajarea ideala pentru coltul romantic, foloseste perdele grele, din dantela, draperii fine, adauga elemente de decor cu tenta romantica, flori si accesori care te reprezinta, dar alese cu multa atentie, pentru a completa imaginea dulce, feminina si calda, obligatorie pentru a organiza coltul romantic.

Sursa: Casa-gradina.ro 

Actualizat: 06 Iulie 2015
COMENTARII