Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cum sa amenajati casa cu ajutorul pardoselii decorative pentru un plus de eleganta.

18 Iulie 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Pardoselile decorative reprezinta un inlocuitor de succes al placilor ceramice sau al parchetului. Folosite pana nu demult aproape in exclusivitate in spatii industriale si comerciale, pardoselile decorative au inceput sa cucereasca si segmentul rezidential, datorita notei de eleganta pe care o ofera unui camin.

Personalizarea locuintei este una dintre principalele preocupari ale proprietarilor, in special a celor tineri. Inspirati de proiecte din strainatate si de sfaturile arhitectilor, clientii romani incep sa opteze in numar din ce in ce mai mare pentru sisteme decorative de pardoseala, in detrimentul variantelor clasice (placi ceramice, parchet sau PVC).

Pardoselile decorative reprezinta deocamdata o noutate pe piata locala, fiind folosite in mod special in cadrul spatiilor comerciale. Primul loc pe piata locala de pardoseli este ocupat de cele industriale (50%), urmate cele comerciale (20%) si cele pentru parcari auto (20%). Restul, de 10%, este atribuit segmentului rezidential. Aceasta ultima categorie se afla in continua crestere, impulsionata de reluarea proiectelor imobiliare, specialistii estimand ca, in urmatorii trei ani, procentul va urca la 15%.

Tendinta romanilor de a apela la pardoseli decorative este puternic influentata de sugestiile arhitectilor si proiectantilor locali, care mizeaza pe decoratiuni inovatoare si proiecte cat mai atractive.

Dincolo de aspectul inovator si modern pe care il ofera prin cele mai diverse combinatii de culori si materiale, pardoselile decorative sunt sisteme care nu afecteaza mediul, bunurile si persoanele in zonele in care sunt expuse, prezinta continuitate in aplicare, duritate, rezistenta la impact si chiar izolare fonica, aducand un plus de igiena si confort spatiilor interioare. in plus, in functie de preferintele clientului si pentru un decor unic, acestea pot fi usor imbinate cu alte straturi, precum lemn sau piatra.

Sursa: Imopedia.ro

Sursa foto: Casadex.ro

Actualizat: 18 Iulie 2015
COMENTARII