Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cum să amenajezi grădina?

23 Iulie 2019
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Idei pentru amenajarea grădinii. De la mobiler de grădină la decorațiuni. Vara mare parte din timpul liber este petrecut în aer liber, în grădină. Pentru a fi tentat să stai în grădină, trebuie să-i acorzi puțin timp, să faci câteva investiții.

1. Mobilier usor, din materiale rezistente pentru amenajarea grădinii. Piesele de mobilier pentru exterior nu sunt ieftine, asa că trebuie să le alegi pe cele mai rezistente. Nu poți să le adăpostești la fiecare ploaie de vară, nu le poți șterge de praf de trei ori pe zi. Alege deci materiale foarte solide, care nu sunt afectate de umezeală, de soare sau de variațiile de temperatură.

Alege scaune joase, fotolii cu spații de depozitare, mese din sticlă și structură metalică sau din plastic special pentru afară. Sunt moderne, comode și practice.

2. Colorează. Pernele de grădină, rezistente la apă și praf, în culori vii sau pastelate, fețe de masă colorate, vaze din sticlă colorată sau borcane vopsite sunt accesorii utile. O umbrelă colorată, câteva ghivece cu flori vesele și gata. Spațiul exterior prinde și culoare și personalitate.

3. Combină materiale. Nu merge pe un singur tip de material, natura este variată și urăște monotonia. La fel trebuie să faci și tu în amenajarea grădinii. Combină materiale, culori, stiluri și nu te feri de o dezordine studiată.

 

 

 

 

 

 

 

4. Reinventează. Folosește jardiniere de toate formele și de toate culorile. Nu te teme de ghivecele mari în care poți pune tufe de mentă, lavandă sau petunii. Agață ghivece în ramurile unui copac sau improvizează un suport pentru a agăța ghivece.

Sursa: casa-gradina.ro

Actualizat: 23 Iulie 2019
COMENTARII