Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cum pregătim balconul pentru vară? Idei, soluții și mobilierul potrivit.

20 Martie 2019
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Toate semnele vremii ne arată că cele mai reci și întunecate zile pot fi uitate pentru o perioadă, așa că putem planifica cum pregătim balconul pentru vară.

Fă ordine

Primăvara e un moment bun pentru a decide ce e important și ce nu în viața de zi cu zi și a îndepărta sau depozita toate celelalte lucruri. Așadar curăță balconul de orice lucru pe care nu l-ai folosi în ultimul an, donează ce mai este utilizabil, și păstrează doar ce este util. Îndepărtează cât mai mult din ceea ce există și lasă balconul așa cum l-a creat constructorul. Apoi îți va fi mult mai ușor să aduci înapoi în spațiul acela doar ce îți este util, dintre lucrurile vechi.

Împrospătează

Un balcon pe care îl vei folosi ca o cameră exterioară are nevoie de o împrospătare din când în când. După ce l-ai golit de lucruri și rafturi vechi, s-ar putea să constați că este nevoie și de acoperirea unor imperfecțiuni și un strat nou de vopsea. Câțiva litri de var lavabil costă foarte puțin, dar fac o mare diferență. Curăță și pardoseala de beton, indiferent ce vei alege să pui deasupra.

Pardoseală de beton sau pardoseală caldă?

E plăcut să simți pardoaseala răcoroasă când e foarte cald afară și e perfect ok să o lași așa cum a creat-o constructorul, din beton, dar nu este o idee rea nici pardosirea cu materiale calde, izolatoare termic și cu funcție estetică tot odată, cum sunt pavelele de cauciuc sau pardoselile modulare din PVC, lemn sau lemn compozit.

Pereți cu aspect rustic

Peretele exterior al balconului de obicei este beton văruit, structura de metal sau o combinație între acestea 2. Un strat de împletitură decorativă din bambus face minuni și schimbă complet atmosfera. La fel ca și o placare cu scânduri reciclate.

                        

Plante. Multe plante

Acum primăvara se schimbă pământul la multe plante și o parte dintre cele pe care le-ai ținut la interior toată iarna se pot descurca minunat și pe balcon. Împrospătează pământul în jardiniere, înlocuiește-le pe cele vechi, plivește și răsădește plante noi. În curând balconul tău va fi plin de viață. În ghivece mari, pe pardoseala sau suspendate pe pereți, plantele sunt minunate pentru atmosferă, umiditate și umbră. Dacă le plantezi în jardiniere de exterior, plantele cu flori te fac mândrul posesor al celui mai frumos balcon din zonă.

              

Update la mobilier

Piesele de mobilier potrivite ca mărime, comode și cu estetică specială desăvârșesc orice balcon destinat relaxării, așa că alege cu grijă.

Un scaun balansoar induce relaxare în orice încăpere, dar cu atât mai mult în balconul tău proaspăt renovat. Poate fi nou-nouț sau unul reciclat din dormitor: un balansoar este o piesă minunată dacă ai și spațiul necesar.

Chiar dacă ai făcut ordine, un dulăpior sau niște rafturi pot fi încă necesare, așa că alege cea mai bună variantă pentru tine. Poate fi un simplu raft metalic, deschis – dar aici trebuie să păstrezi ordine desăvârșită, pentru că toate lucrurile vor fi la vedere, sau un dulap suspendat din vechea mobilă de bucătărie.

Desigur, dacă vrei să permanentizezi schimbarea balconului poți merge și pe mobilă pe comandă.

 

Sursa : sporulcasei.ro

Sursa foto : sporulcasei.ro

Actualizat: 20 Martie 2019
COMENTARII