Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cum poti aduce in avantajul tau traiul intr-un apartament la ultimul nivel.

09 Iulie 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Multi sunt reticenti la ideea de a locui la ultimul etaj, sau de a-si decora apartamentul in stil minimalist, black&white. Sunt unii proprietari care reinventeaza ideea ultimului etaj, combinand-o cu un design simplu si elegant, specific stilului scandinav. 

Cu o suprafata de 59 de metri patrati, locuinta din imagini este situata la ultimul etaj al unei cladiri vechi din Gotenburg, Suedia.

Proprietarii au pornit de la ideea de a profita de micul "dezavantaj" de a locui la ultimul etaj pe care au transformat-o intr-un atuu - amplasamentul la ultimul etaj. 

Ideea de spatialitate este data de ferestrele din tavan, luminatoarele si de scara alba in spirala, care asigura accesul spre acoperis. Este drept ca nu toate blocurile permit o astfel de transformare, insa noile blocuri construite pot veni cu o astfel de caracteristica. 

Pentru decor, proprietarii au recurs la combinatia alb-negru pentru a diferentia si mai mult apartamentul. Designul este unul eclectic, incluzand atat materiale si piese moderne de mobilier, cat si elemente de factura rustica. Tablourile alb-negru accentueaza stilul minimalistic ales de designeri, completand eleganta apartamentului.

Sursa: Freshome.com 

Actualizat: 09 Iulie 2015
COMENTARII