Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cum poți moderniza baia?

10 Noiembrie 2020
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Pentru a moderniza o baie, fără să te implici în modificări radicale care presupun timp, efort și murdărie, poți să încerci unul sau mai multe dintre aceste trucuri.

Înnoiește aspectul mobilei. Dacă nu îți permiți să schimbi mobilierul, nu-i nimic, poți să îmbraci fronturile cu folie autocolantă, care se întinde foarte ușor, mai ales pe suprafețe mici, nu costă mult și atrage atenția.

Instalează un panou decorativ. Găsești astfel de panouri din lemn, sticlă, polistiren. Sunt mai scumpe cele din sticlă, dar pot avea orice imprimeu dorești, inclusiv imaginea unei plaje exotice, a unui munte înzăpezit etc., așa că merită investiția.

Cumpără un set de prosoape noi. Pe lângă funcția lor obișnuită, au și rol decorativ, așa că renunță la obiceiul de a avea trei culori de prosoape cu tot felul de modele, înlocuiește-le cu seturi.  

Amplasează plante. Dacă vrei să dai prospețime băii, adu ghivece cu plante luxuriante, vaze cu flori delicate sau crenguțe uscate. Întotdeauna un element vegetal, preferabil viu, va da vitalitate spațiului, îl va face mai atractiv, mai interesant.

Îmbracă un perete în tapet. Cam toată lumea are faianță, care este greu de înlocuit și care nu se remarcă întotdeauna prin design. Dar un perete decorat cu un tapet aparte (desigur, un model rezistent la umiditate) sigur schimbă aspectul băii.

Montează o oglindă mare. Puține sunt cazurile în care se poate spune că o oglindă este prea mare, asta pentru că are calitatea de a modifica felul în care percepem spațiul. De aceea este cu atât mai mult un element foarte util în baie. Încearcă să montezi o oglindă de mari dimensiuni deasupra chiuvetei și vei avea o altă imagine a băii.

Instalează noi corpuri de iluminat. S-a dus vremea în care aveai o singură sursă de lumină. Acum o folosim și practic, dar și în scop estetic, pentru a pune în valoare o nișă, o oglindă (spoturi), o zonă a camerei (bandă LED).

Alege o chiuvetă deosebită. Acesta poate fi punctul central al amenajării, locul unde oricine intră în baie se oprește să privească, desigur, dacă obiectul se va remarca prin formă, culoare sau material.

Folosește perdele frumoase și practice. Perdeaua reprezintă cea mai simplă modalitate și cea mai accesibilă, iar schimbarea se vede de departe.

Sursa : casa-gradina.ro

Actualizat: 10 Noiembrie 2020
COMENTARII