Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cum oferim mai multă intimitate livingului nostru?

03 Februarie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Sunt tot mai multe locuințe construite în ultima perioadă, care nu au hol de intrare. Practic ușa de la intrarea în locuință dă direct în spațiul camerei de zi. Și da, acest lucru poate fi deranjant pentru că pur și simplu nu vrei să ai la vedere hainele și încălțămintea. Care e soluția? În funcție de spațiul locuinței tale și de forma acestuia se pot face separări funcționale, fie cu tot felul de piese de mobilă, fie prin folosirea de materiale actuale pentru a crea paravane. Iată câteva idei practice pentru locuința ta.  

Cea mai la îndemână separare a livingului față de ușa de la intrare, deci pentru a crea o zonă de tip hol, este prin folosirea mobilierului. Practic, se pot face la comandă rafturi, etajere care să delimiteze și să mascheze totodată ușa de la intrare. Finisajele de la nivelul pereților și pardoselii rămân aceleași și separarea se face prin mobilier care lasă lumina naturală să ajungă și în zona de intrare a locuinței.


Tot pentru delimitarea unui hol se pot realiza structuri din gips-carton care să includă și mobilier specific holului. În funcție de nevoile existente (lumină naturală, spațiu de depozitare), aceste structuri se dimensionează conform spațiilor existente.  

Sursa: adelaparvu.com

Actualizat: 03 Februarie 2017
COMENTARII