Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cum iti poti pastra caminul in tendintele actuale?

21 Octombrie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Cu totii ne-am dori ca spatiul in care locuim sa ramana in pas cu moda, fara ca acest lucru sa implice mari eforturi. 

Cea mai simpla modalitate de a-ti pastra caminul in pas cu moda este sa ignori tendintele actuale. Ideal este ca baza si unele lucruri sa ramana neutre, iar nota moderna sa vina din materiale, culori sau elemente care pot fi schimbate fara efort financiar mare – un scaun, o canapea, o lampa, obiecte la care se poate renunta, atunci cand ies din tendinte.

Majoritatea romanilor ar dori sa angajeze un designer, insa se sperie de costuri. Este fondata o astfel de teama?

Dincolo de obtinerea unui rezultat final mult mai bun, prin angajarea unui specialist  pentru amenajarea locuintei, se pot face economii semnificative. Mai mult, ca in orice alta profesie, este mai eficient sa alegi un profesionist pentru a-ti decora casa, decat sa te apuci sa inveti – ne gandim ca un designer a invatat niste ani intr-o universitate, a investit timp si resurse in mastere si specializari, este la curent cu tendintele, sunt niste informatii care nu pot fi acumulate in cinci minute.

Cele mai importante economii provin din alegerea materialelor – un client se poate orienta catre materiale cu preturi prea mari, care pot fi gasite in alte parti la preturi mai mici. De asemenea, un designer poate selecta si lucra cu materiale din colectii mai vechi, care arata la fel de bine, insa au preturi simtitor mai mici. Cei mai multi producatori de gresie, faianta si alte materiale scot colectii noi ca strategie de marketing, insa colectia veche nu este de calitate slaba, ci este cel putin la fel de buna, insa conteaza cu ce alte elemente este combinata.

Pe de alta parte, multi clienti evita marile magazine de mobilier, unde preturile sunt extrem de accesibile, din cauza faptului ca toata lumea cumpara de acolo. insa important este cum combini materialele si mobilierul, nu ce pret au acestea sau de unde sunt achizitionate.

Sursa: Imopedia.ro

Actualizat: 21 Octombrie 2014
COMENTARII