Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cum arata birourile unui mare producator de tigari?

22 Iulie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

V-ati gandit vreodata cum arata birourile unui mare producator de tigari? Cred ca ar fi foarte interesant sa vedem un birou in foma de tigara, dar pana atunci, putem sa ne multumim cu birourile pe care JTI Romania, producatorul brandurilor de tigari Winston sau Camel, tocmai le-a inaugurat, in zona Pipera. Situata langa fabrica de tigarete, cladirea ocupa acum un spatiu cu peste 2.000 mp mai mare, designul fiind realizat in colaborare cu doua firme de arhitectura.

Cladirea este structurata pe patru niveluri si gazduieste peste 200 de angajati, dintr-un total de 1.000, care lucreaza in Bucuresti si in birourile de vanzari din tara.


Lucrarile de renovare au inceput in luna aprilie 2013 si au fost finalizate in luna mai a acestui an. O echipa interna a coordonat acest proiect, fiind implicate si doua firme de arhitectura si cinci contractori romani. Pe durata renovarii, angajatii au fost relocati. Datorita extinderii sediului, angajatii JTI din Bucuresti se afla cu totii sub acelasi acoperis, fara a mai fi necesara inchirierea unor spatii suplimentare.

Printre facilitatile oferite se numara o sala de sport noua, cantina cu 140 de locuri, 9 zone de relaxare si 4 fumoare. O alta facilitate o reprezinta o masa calda oferita zilnic angajatilor, cantina fiind deschisa non-stop astfel incat au acces si angajatii din schimbul de noapte ”, declara reprezentantii JTI Romania.


De asemenea, sediul cuprinde 14 sali de sedinte, dotate cu programare automata si izolare fonica.

Sursa: Wall-street.ro

Actualizat: 22 Iulie 2014
COMENTARII