Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cum arata birourile celui mai ravnit angajator din Romania?

06 Mai 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Cu siguranta Microsoft este printre cei mai ravniti angajatori din Romania. Tocmai de aceea, trebuie sa mentina un standard in ceea ce priveste decorarea birourilor, astfel ca, de curand, sediul central al Microsoft din Bucuresti s-a imbracat in haine noi.

Noul concept pe care s-a axat se bazeaza pe ideea de micro-oras, incorporand noua indentitate vizuala a companiei, dar pastrand strategia de amenajare centrata pe individ a corporatiei. Printr-un mod jucaus si plin de culoare, biroul gigantului din industria IT, ilustreaza ideea de comunitate.

Andra Calin, marketing communication lead la Microsoft, a explicat pentru Wall-street.ro ca noul concept al spatiului a avut doua obiective, pe de o parte sa comunice noua identitate vizuala a Microsoft, si, pe de alta parte, cresterea vizibilitatii asupra a ceea ce inseamna “workplace advantage”, conceptul dupa care compania isi amenajeaza spatiile.

Astfel, spatiul a fost improspatat de companie pentru a sublinia si mai mult caracterul prietenos, centrat pe oameni al noului brand Microsoft. In spatiu s-au transferat si o parte din atributele pe care Microsoft vrea sa le comunice despre sine, un brand pasional, inovator, prietenos si mult mai aproape de client, povesteste Andra Calin.

Conceptul reamenajarii este cel de micro-oras, culoarele au numele unor bulevarde sau strazi celebre, cum ar fi Broadway, Champs Elysees sau Wall-Street, salile de conferinta incorporeaza elemente care duc cu gandul la locuri din viata publica, cum ar sala de cinema sau cea de teatru. Mocheta din birou este completata de semne directionale in forma de „dale” similare cu cele din Windows 8.

De asemenea, conceptul presupune si o atentie sporita la factorul uman.

Lumina naturala, spatiile deschise care permit usor comunicarea, spatiile de joaca, cabinele in care se poate vorbi la telefon (pentru a avea intimitate si in acelasi timp a nu-i deranja pe ceilalti), mood board-urile sunt elemente care intr-o proportie mai mare sau mai mica contribuie la gradul de satisfactie al angajatilor.

Biroul Microsoft este un open space situat in proiectul City Gate din zona Piata Presei Libere. Compania ocupa circa 2.500 mp in proiect, iar in sediul central lucreaza peste 100 de angajati.

Sursa text&foto: Wall-street.ro

Actualizat: 06 Mai 2014
COMENTARII