Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Culorile potrivite pentru camerele mici. Cum sa dai ideea de spatiu mai mare.

01 August 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

O camera mica are nevoie de atentie speciala, care se poate realiza printr-o atentie deosebita culorilor folosite, acestea fiind solutii ideale prin efectul vizual pe care il genereaza si prin impactul estetic.

Nuantele de gri decolorat si stralucitor sunt una dintre culorile camerelor mici. Aceasta nuanta deschide spatiul si topeste dimensiunile reale ale camerei, facand-o sa para mai mare si mai, mai calda si mai primitoare.

Avand efectul unei injectii de tonus, galbenul este alegere excelenta pentru camerele mici, mai ales pentru cele destinate copiilor, pentru bucatprii sau bai. Galbenul, culoare solara aduce lumina si largestre spatiul ceea ce este ideal pentru o camera mica.

Culori neutre in tonuri medii dau spatiu si stil fara a ocupa ”spatiu” intr-o camera mica fiind solutii foarte bune pentru incaperile mici. Culorile neutre sunt culorile camerelor mici, iar in categorie intra albul, verdele pal, albastrul aer si toate nuantele de ocru luminos.

Joaca-te si provoaca spatiul intr-o camera mica alegand un ton calm, dar intens de albastru. alege o nuanta stralucitoare. Solutia este buna doar pentru camerele mici foarte luminoase, cu putine piese de mobilier si dedicate relaxarii.

Verde viu este o povocare, dar este una din culorile camerelor mici. Culoarea transforma camera intr-un sanctuar linistit si este ideala pentru dormitor.

Poate parea ciudat sa alegi o culoare indrazneata pentru o camera mica, dar acesasta se poate in camerele luminoasese. Portocaliu apos si suav este bun pentru o camera mica pentru ca va distrage atentia de la volume si te va obliga sa te concentrezi pe luminozitatea culorii, ceea ce face spatiul mai mare.

Sursa: Casa-Gradina.ro

Actualizat: 01 August 2015
COMENTARII