Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Culori relaxante în casă

31 Ianuarie 2019
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Culoarea poate avea un impact enorm asupra stării de spirit. Un studiu de la Universitatea de Stat din Minnesota arată ca un mediu colorat în rosu crește reacțiile organice la stres, în timp ce un mediu în care predomină verde și alb, relaxează.

Lavanda. Dacă violetul este cu siguranță o culoare intensă nuanțele de lavandă intră în categoria de culori relaxante în casă. Efectele sunt plăcute chiar dacă folosești lavanda doar ca accent de culoare.

Gri deschis este culoarea perfectă pentru a colora o cameră unde vrei să te simți calm și relaxat. Griurile deschise sunt culori tolerante care se combină foarte bine albastru și alb, pentru a finisa decorul. Pentru o cameră caldă adaugă la griul deschis accente de roșu sau auriu. Merg bine împreună.

Albastrul deschis este una din acele culori relaxante în casă. Sugerează spațiul și liniștea cerului senin. Potrivit filozofiei Feng Shui albastrul deschis poate încetini ritmul cardiac și poate scădea tensiunea arterială.

Albastrul este pe lista de culori relaxante în casă cu toate nuanțele sale (albastru gri, intes, violet și marin). Se spune ca o casă fericită este o casă albastră și probabil că nu degeaba. În plus albastrul este culoarea care se combină foarte bine cu roșu, cu verde, cu alb și cu toate nunațele de gri. În plus face o combinație extravagantă cu auriul.

Roz pal este și el o culoare care relaxează. Alege roz palid, în tonuri prăfuite sau intense, dar închise și vei avea un spațiu relaxant.

Bejul în casă este o culoare clasică și des întâlnită. Bejul face parte din familia de culori portocaliu și galben pe care le și susține foarte bine ca tonuri pentru accente de culoare.

Verdele este una din culorile de top atunci când vine vorba despre relaxare. Efectele acestei culori de a combate stările de stres și pe cele anxioase au fost dovedite. Poți să alegi orice nuanță de verde, atât pe cele palide cât și pe cele tari.

Sursa : casa-gradina.ro

Sursa foto : casa-gradina.ro

 

 

 

Actualizat: 31 Ianuarie 2019
COMENTARII