Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cu cât se vide un apartament de lux în Timișoara?

22 Iunie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Cine are pretenții și bani destui poate achiziționa un apartament în Timișoara care poate costa și câteva sute de mii de euro. Un apartament listat la un preț de 670.000 de euro este vedeta sectorului de lux timișorean. Complet dotat și mobilat, acesta este construit în 2012 și are inclusiv saună.

Apartamentul este situat în zona centrală a orașului de pe Bega, fiind un penthouse cu o suprafață de 150 de metri pătrați utili. Acesta  face parte dintr-un bloc finalizat în anul 2012 și este complet finisat, mobilat și utilat. Locuința este dotată cu aer condiționat, sistem de încălzire prin pardoseală și saună și dispune de două terase spațioase, amenajate.

Tot în centrul orașului, un apartament în clădire istorică construită în 1930, amplasat la etajul doi din trei, poate fi achiziționat cu 420.000 de euro. Locuința are o suprafață utilă de 185 de metri pătrați, compartimentată în patru camere; aceasta a fost renovată, păstrându-se însă elemente din amenajarea inițială – parchetul original, din lemn masiv, a fost recondiționat, la fel și ușile și rulourile de la ferestre.

Un penthouse în clădire istorică, cu vedere către Piața Victoriei, poate fi achiziționat cu 400.000 de euro. Amplasat la etajul al treilea (din trei), acesta are o suprafață utilă de circa 200 de metri pătrați și este compus din cinci camere (plus dependințe). Încălzirea locuinței se face cu ajutorul unei centrale proprii.

Totuși, proprietățile imobiliare de acest fel din orașul de pe Bega sunt cotate sub un milion de euro, spre deosebire de piața bucureșteană, unde se pot achiziționa apartamente în valoare de câteva milioane de euro, arată datele unuia dintre principalele portaluri imobiliare din România.

Sursa: tion.ro

Sursa foto: pixabay.com

Actualizat: 22 Iunie 2017
COMENTARII