Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Creeaza un Decor educativ in camera copilului tau!

10 August 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Chiar si prin decorarea camerei sale ii poti oferi copilului tau teme numai bune de explorat. si nu doar in sertare si cotloane, ci si pe pereti sau pe husa fotoliului. ii vei starni curiozitatea si buna dispozitie, intr-un ambient vesel, rafinat si incarcat de mesaje.

Zona de joaca va fi mai atractiva pentru cel mic daca va avea suprafete moi.

Ursi cocotati pe placi de skateboard, serpi simpatici cu ochelari de soare, girafe cochete cu jambiere colorate. Ce poate fi mai amuzant decat un decor educativ pentru a-l invata pe cel mic primele litere ale alfabetului?

Daca vrei pentru micutul tau un mediu in care sa invete din mers, jucandu-se, alege un „decor educational“ in camera sa. Ai la dispozitie modele de tapet, draperii sau materiale textile cu desene instructive vesele sau harti-parodii. Va invata cu zambetul pe buze ca lumea cea mare il asteapta dincolo de usa, iar el trebuie sa se pre-gateasca de pe acum pentru a o descifra.

Alege in restul camerei obiecte in doua culori – ar putea fi cele dominante in desenele de pe pereti. 

Pentru ca modelul de decor educativ sa nu fie incarcat si zapacitor, alege o cromatica in doua culori, eventual inspirate din natura (alb/albastru sau alb/verde, de exemplu).

Sursa: Casa-gradin.ro

Actualizat: 10 August 2015
COMENTARII