Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Concentrarea pe cel mai mic pret inseamna cheltuieli mai mari pe termen lung!

05 Noiembrie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Alaturi de materialele alese, gradul de profesionalism al muncitorilor va cantari greu in calitatea lucrarii finale.

Pretul este, pentru peste jumatate dintre romanii care folosesc pavele pentru amenajarea curtii, un criteriu esential in procesul de achizitie al produselor. Din pacate, un pret mai mic atrage dupa sine şi o calitate mult mai scazuta a produselor care, de cele mai multe ori, se deterioreaza şi trebuie schimbate intr-o perioada de timp scurta.

In momentul de fata, romanii cheltuie, in medie, intre 25 şi 35 de euro pe metru patrat pentru efectuarea unei lucrari complete, in conditiile in care suprafata medie pavata a unei curti este cuprinsa intre 100 si 200 de metri patrati. Costul pe metrul patrat include atat pavelele si bordurile, cat si terasamentele si materialele auxiliare (balast, beton, ciment, nisip, etc.). Diferenta intre pavarea cu produse de calitate indoielnica si produse de calitate superioara este de doar 10 euro pe metri patrat. 

5% dintre romani isi paveaza singuri curtea
Un alt risc ce poate aparea la pavarea curtii consta in alegerea unei echipe de montaj neprofesioniste – fapt ce conduce la o durata de viata mai scurta a lucrarii si, implicit, la cheltuieli mai ridicate pe termen lung.

Sursa: Imobiliare.ro

Actualizat: 05 Noiembrie 2014
COMENTARII