Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Compania Nokia va detine un centru de excelenta la Timisoara , cu peste 1.000 de locuri de munca

15 Aprilie 2015
 
 
 
 
 
( 1 comentarii)

Dupa ce a deschis o fabrica de telefoane mobile la Cluj, inchisa intre timp, compania finlandeza Nokia va fi din nou prezenta la cel mai inalt rang in Romania. Aceasta dupa ce finlandezii au achizitionat Alcatel-Lucent, sediul central al acesteia in tara noastra fiind de aceasta data la Timisoara.

Compania Nokia a anuntat ca a achizitionat Alcatel-Lucent, valoarea tranzactiei fiind de aproximativ 16 miliarde de euro. Noul gigant telecom va avea o valoare de peste 40 miliarde euro, Nokia va controla 66,5% din entitatea nou-formata, iar Alcatel-Lucent, 33,5%.

Noul concern va avea peste 110.000 de angajati si vanzari anuale cumulate de peste 26 miliarde euro. O parte dintre acesti angajati, mai precis 1.400, sunt in Romania, majoritatea la Timisoara.

Sediul central din Romania al companiei Alcatel-Lucent este chiar la Timisoara, aceasta firma fiind unul dintre principalii furnizori de solutii de telecomunicatii la cheie din tara cu o activitate complexa, constand in cercetare-dezvoltare, proiectare, instalare, mentenanta si consultanta.

Alcatel-Lucent este prezenta in Romania inca din 1991, prin deschiderea unei unitati in orasul de pe Bega, si de atunci a investit constant in centrul de excelenta pe care l-a creat la Timisoara.


Compania ofera solutii la cheie pentru companii de telecomunicatii, furnizori de utilitati si institutii publice. Alcatel-Lucent Romania are peste 1.400 de angajati, specialisti in solutii de comunicatii si dezvoltare de software.

Despre centrul de la Timisoara nu se poate spune deocamdata care va fi viitorul acestuia, insa speram ca timisorenii vor beneficia de pe urma acestei tranzactii, cu locuri de munca bine platite, conform celor de la nivel european. Avand in vedere ca ne-am aliniat deja cu preturile, este momentul sa ne aliniem si in materie de salariu si bunastare.

Sursa text&foto: Tion.ro

Actualizat: 15 Aprilie 2015
COMENTARII
 
Radu @ 2015-04-16
 
 
 
 
 
5 /5
 
Foarte bun articolul: Nokia va detine un centru de excelenta, sunt impresionat pana la lacrimi de talentul jurnalistic al celui-celei care l-a scris... Ma gandesc ca e vreun apropiat de-al lui Michel Combes sau al CEO-ului de la Nokia de stie ca nu va fi inchis centrul de la Timisoara dupa preluarea celor de la Nokia. Inca nu stiu cei din Franta cum va fi reorganizat Alcatelul dupa preluare si stiti voi ca centrul de la Timisoara ramane. Mai un pic si va citeaza cei de la Bloomberg :)))))).