Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cetatea Fagarasului, pe locul 2 in Topul celor mai frumoase castele din lume.

11 August 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Este bine stiut faptul ca Romania are multe castele si manastiri celebre, insa este o mare bucurie atunci cand jurnalistii de la Huffington Post il includ pe locul 2 in Topul celor mai frumoase castele din lume.

Topul a fost elaborat de curand de catre cei de la Huffington Post, care au facut o analiza a tuturor castelelor din lume. Printre ele se afla si o cetate din Romania, plasata pe locul doi pe lista, dupa un castel din Germania. Jurnalistii straini au scris despre cetatea din tara noastra ca este "una dintre cele mai mari si mai bine conservate cetati feudale din Europa de Est".

Romania are cu ce se mandri, deoarece unul dintre cele mai frumoase obiective din tara noastra a ajuns pe locul doi in topul celor mai frumoase castele din lume. Aflata in centrul Romaniei, Cetatea Fagarasului este situata in orasul cu acelasi nume si reprezinta unul dintre cele mai mari si bine pastrate castele din Europa de Est, potrivit jurnalistilor Huffington Post.

Cetatea Fagarasului a fost depasita in top de Castelul Neuschwanstein din Germania, considerat unul dintre obiectivele turistice cele mai romantice din lume. Castelul Neuschwanstein din Bavaria a fost ridicat deasupra satului Hohenschwangau. Pentru istorici si artisti, cladirea a devenit sinonima cu miscarea romantica din Europa Centrala. Cei care ajung aici au in fata ochilor o priveliste de basm care incanta fiecare vizitator.

Sursa: Wall-Street.ro

 

Actualizat: 11 August 2014
COMENTARII