Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cele mai spectaculoase Hoteluri din China, posibil chiar din intreaga lume.

25 Mai 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Cele mai renumite lanturi hoteliere internationale sau dezvoltatori locali investesc sume uriase in proiecte avangardiste din orasele Chinei, nu doar pentru a atrage turistii cu bani, dar si pentru a se remarca pe plan mondial. Unele proiecte par desprinse din filmele futuristice, dandu-ti impresia ca asa ceva este posibil doar in filme. 

Langham Place - Guangzhou, provincia Guangdong

Numar de camere: 500
Anul inaugurarii: 2013
Arhitect: grupul Aedas
Hotelul are cea mai mare sala de dans din oras si face parte din lantul international cu acelasi nume, fiind a opta unitate turistica a grupului in China si cea cu numarul 20 pe plan mondial. Designul hotelului cu 22 etaje a fost inspirat de deschiderea aripilor, iar arhitectii si-au dorit sa sugereze un sentiment de spatiu si libertate.

Sheraton Huzhou Hot Spring Resort - Huzhou, provincia Zhejiang

Numar de camere: 321
Anul inaugurarii: 2013
Arhitect: firma MAD
Denumit de localnici si „hotelul-potcoava” datorita formei sale, hotelul din Huzhou al lantului international Sheraton este rezultatul unei investitii de 1,5 miliarde dolari. Turistii au la dispozitie 321 camere, 37 vile, 40 apartamente si numeroase facilitati de divertisment si relaxare, precum centru de fitness si wellness, 4 restaurante, cafenele sau piscina.

Hotel Eclat Beijing - Beijing

Numar de camere: 100
Anul inaugurarii: 2013
Arhitect: Principal of Integrated Design Associates (IDA)
Hotelul se afla in incinta unei piramide din sticla si otel, asemanatoare cu cea de la muzeul Louvre din Paris, decizie ce nu este intamplatoare: aici este expusa cea mai mare colectie privata de arta contemporana din China, ce include opere semnate de diversi artisti chinezi, dar si ale lui Salvador Dali sau Andy Warhol. Proprietarul hotelului este George Wong, un mogul al industriei imobiliare, iar cele mai multe dintre lucrarile de arta ii apartin.

MGM Cotai - Macao

Numar de camere: 1.600
Anul inaugurarii: 2016
Arhitect: Kohn Pedersen Fox
Construit dupa modelul MGM Grand, din Las Vegas, hotelul MGM Cotai va avea un numar impresionant de camere, dar si 500 mese speciale pentru jocuri de noroc si 2.500 de aparate de jocuri mecanice. Proiectul beneficiaza de un buget de 2,5 miliarde dolari si se va intinde pe o suprafata de circa 7 hectare.

City of Dreams Hotel Tower - Macao

Numar de camere: 780
Anul inaugurarii: 2017
Arhitect: Zaha Hadid
Asa numitul Hotel-Turn din cadrul ansamblului City of Dreams din Macao este cel mai recent proiect al dezvoltatorului Melco Crown Entertainment, care detine in Asia mai multe cazinouri, spatii de divertisment si relaxare. La propunerea renumitei companii de arhitectura Zaha Hadid, designul hotelului va evoca cifra 8, cel mai norocos numar din cultura chineza. Hotelul va avea 40 de niveluri, cu vile la etajele superioare, dar si restaurante, piscine, centre de spa, sali pentru evenimente sau dedicate jocurilor de noroc.

InterContinental Sanya Haitang Bay Resort - Sanya, insula Hanian

Numar de camere: 297
Anul inaugurarii: 2013
Arhitect: Hirsch Bedner Associates (HBA)
Hotelul de patru stele nu are un design exterior spectaculos, insa are niste facilitati impresionante. Atractia hotelului este de departe restaurantul Aqua, amplasat in interiorul unui acvariu urias – rezervarile se fac cu multa vreme inainte, iar turistii sunt mai preocupati de peisaj decat de felurile de mancare.

Desert Lotus Resort - Mongolia Interioara

Numar de camere: 384
Anul inaugurarii: Urmeaza sa fie stabilit
Arhitect: PLaT Architects
Parte a statiunii Xianghawan din desertul Kubuqi, Desert Lotus Resort este un proiect prietenos cu mediul inconjurator, in a carui constructie s-au folosit materiale ecologice, care se folosesc de energia apei, solara si cea eoliana. Desi lucrarile de constructie s-au incheiat, data deschiderii nu a fost anuntata deocamdata.

Yanqi Lake Kempinski Hotel - Beijing

Numar de camere: 595
Anul inaugurarii: 2014
Arhitect: Shanghai Huadu Architect Design Co.
Aflata la 60 kilometri de centrul Beijingului, cea mai mare proprietate din China a lantului Kempinski este amplasata pe lacul Yanqi si include un port de agrement si un teren de golf. Ansamblul hotelier este format dintr-o cladire principala cu circa 300 camere, o Casa de Oaspeti cu peste 100 unitati si 12 hoteluri-boutique ridicate pe o insula privata, in care mai sunt alte aproape 200 camere.

The Castle Hotel - Dalian, provincia Liaoning

Numar de camere: 292
Anul inaugurarii: 2014
Arhitect: WATG
Inspirat din castelele impunatoare ale Europei (se recunosc cu usurinta elemente din Castelul Neuschwanstein, din Bavaria), Hotelul Castel Dalian domina Golful Xinghai. Turistii cazati aici beneficiaza de trei restaurante, un lounge, o piscina incalzita si un centru de fitness si spa.

​Dawang Mountain Resort - Changsha, provincia Hunan

Numar de camere: 331
Anul inaugurarii: deocamdata este in faza de concept
Arhitect: Coop Himme(l)blau Wolf D. Prix & partener ZT GmbH
Statiunea futurista se va intinde pe o suprafata de 12 hectare, deasupra unui lac, in locul unei foste cariere de piatra si a unei fabrici de ciment. Proiectul include o partie interioara de ski, un parc acvatic, un centru comercial si un complex de restaurante. Camerele de hotel vor fi amplasate intr-un turn cu inaltimea de 100 metri, in capatul sudic al ansamblului.

Sursa: Imopedia.ro

Actualizat: 25 Mai 2014
COMENTARII