Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cele mai frecvente greșeli în întreținerea pavelelor în sezonul rece si cum să le eviți

24 Noiembrie 2016
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Cele mai frecvente greșeli în întreținerea pavelelor pe timp de iarnă sunt folosirea unor substanțe și ustensile neadecvate, care reduc semnificativ aspectul și durata de viață a pavajeor din curţi şi de pe alei.

Cea mai des întâlnită greșeală în întreținerea pavelelor și a dalelor pe timpul iernii este folosirea sării ca agent de dezghețare, care, din cauza proprietăților dure, contribuie la afectarea în timp a betonului atât la nivel estetic, cât și în ceea ce privește durata de viață.

De asemenea, o altă eroare care trebuie evitată în sezonul rece este utilizarea obiectelor metalice pentru îndepărtarea gheții formate pe pavaj.

În schimb, se recomandă folosirea unor soluții speciale, precum clorura de calciu, care nu atacă betonul și nu dăunează nici plantelor din jurul pavelelor, dar și a utilajelor special echipate, precum plugurile cu raclete din cauciuc.

Nu în ultimul rând, pentru protejarea pavelelor în timpul iernii este important ca procesul de înlăturare a zăpezii să fie făcut cu obiecte ușoare, precum lopeți din plastic sau mături. În felul acesta, se evită apariția zgârieturilor, iar amenajarile de alei si curti își păstrează aspectul de nou după fiecare sezon.

Montajul corect, realizat prin intermediul unei echipe de montatori profesionişti, este şi el foarte important şi poate asigura reuşita unui proiect. În acest fel, sunt evitate riscurile unor pante insuficiente sau tăieturi, aspecte care pot avea efecte nocive pe termen lung, mai ales la temperaturi scăzute.

În plus, un montator autorizat va putea oferi clientului atât o garanție a lucrării, cât și sfaturi și recomandări privind întreținerea acesteia. Totodată, colaborarea cu o firmă specializată avantajează clientul printr-o gamă largă de servicii la care poate apela cu încredere, inclusiv servicii de întreținere.

Sursa: sporulcasei.ro

Actualizat: 24 Noiembrie 2016
COMENTARII