Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cel mai avangardist imobil sub forma unui arbore urmeaza a fi construit in Franta.

19 Martie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Cum ar fi sa locuiti intr-un copac? Bine-nteles ca nu este vorba despre orice copac, ci despre un bloc de apartamente si birouri numit L’Arbre Blanc, „Copacul Alb”, silueta sa fiind inspirata de cea a unui arbore. 

Acest copac special, urmeaza sa fie construit in orasul francez Montpellier, incepand cu iulie 2015, finalizarea acestuia fiind programata pentru decembrie 2017.

Cladirea va avea 56 de metri inaltime, 17 etaje si va dispune de 120 de unitati rezidentiale si de birouri, un restaurant, un bar cu vedere panoramica si o galerie de arta.
Acest imobil futuristic a fost proiectat de o echipa franceza, urmand a fi construit de arhitecti japonezi, edificiul combinand astfel caracteristici ale arhitecturii ambelor tari.

Cladirea va fi amplasata intre partea veche si cea moderna a orasului Montpellier, avand vedere catre munţe, dar si spre ocean.

Gandit intr-un mod extravagant, design-ul sau se inspira din traditia vietii in aer liber, locuitorii acestui oras  fiind adeptii acestui stil de viata, si din eficienta structurala si functionala a unui arbore, balcoanele sale fiind dispuse ca ramurile si frunzele unui copac, de jur-imprejurul trunchiului si îndreptate in diferite directii, pentru a primi un maximum de lumina.

Sursa: Descopera.ro

Actualizat: 21 Martie 2014
COMENTARII