Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cel mai NOU ansamblu rezidențial din zona de sud a Timișoarei

23 Mai 2016
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Cel mai NOU ansamblu rezidențial din zona de sud a orașului își așteaptă proprietarii cu locuințe moderne și cochete. Pentru că Timișoara este în plină dezvoltare, iar agitația și aglomerația au pus stăpânire pe aceasta, agenția CORALES vă pune la dispoziție, în EXCLUSIVITATE, cu 0% COMISION, un ansamblu rezidențial privilegiat de liniștea, intimitatea amplasării sale și accesul practic la mijloacele de transport în comun ale orașului.

De multe ori pentru confortul nostru suntem dispuși să plătim sume importante, totuși prețul apartamentelor din acest ansamblu ramanand unul competitiv pentru piața actuală, urmarindu-se un raport corect intre pretul raportat la suprafata si calitatea finisajelor si a dotarilor.

Ansamblul rezidențial este format din 3 clădiri construite la norme occidentale și vă propune 7 tipuri de apartamente cu 2 și 3 camere compartimentate inteligent pentru a vă satisface nevoile, la cele mai înalte standarde de locuire. Suprafețele încep de la 61.16m² și ajung la 125.29m² pentru etajele superioare. În plus, apartamentele de la primul și ultimul nivel au fost concepute cu TERASE PRIVATE extinse, având suprafețe cuprinse între 15 m² și 40 m².

Apartamentele se predau finisate "la cheie". Imobilele vor fi integral construite din cărămidă (atât zidurile interioare cât și cele exterioare), izolate exterior cu polistiren marca SWISSPOR de 10 cm densitate EPS 80, aspectul exterior fiind întregit de aplicarea unei tencuieli decorative marca CERESIT cu garanție de culoare. Ferestrele sunt din tâmplărie PVC profil pentacameral marca REHAU și geam termopan cu 3 foi de sticlă.

Nivelul de dotare al apartamentelor și celor 3 corpuri de clădire sunt din clasa superioară, acestea beneficiind, printre altele, de LIFT, centrală termică proprie în condensație marca BOSCH și încalzire în PARDOSEALĂ.

Prima clădire a complexului rezidențial este în faza de finisare, începându-se deja lucrările la cel de-al doilea corp.

Pentru că satisfacția și siguranța unei decizii corecte este importantă pentru noi, punem la dispoziția clienților experiența noastră de peste 12 ani pe piața imobiliară din Timișoara, oferind celor interesați de acest proiect, cu COMISION 0%, asistență pe toată durata demersurilor de achiziție a locuințelor, inclusiv de natură juridică și financiar-bancară.

Actualizat: 24 Noiembrie 2016
COMENTARII