Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Ce presupune construirea unei cabine de dus walk-in

08 Iunie 2016
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Ritmul de viata alert se reflecta si in modul in care iti utilezi casa. De exemplu, daca esti o persoana activa, care nu are timp si rabdare pentru rasfat in cada inspumata, atunci o cabina de dus walk-in reprezinta cea mai buna alegere.

E adevarat, exista unele retineri in ceea ce priveste adoptarea acestei variante. Pare mult mai simplu sa pastrezi vechea cada si sa o vopsesti decat sa o inlocuiesti cu o cabina de dus de acest tip.

In realitate, nu este atat de complicat, iar o cabina walk-in este chiar mai indicata in baile apartamentelor mici de bloc. Aceasta poate fi montata in locul vechii cazi, folosindu-te de scurgerea deja existenta.

Este necesar ca pardoseala sa fie foarte bine hidroizolata, apoi placata cu gresie, creand panta de rigoare catre sifonul nou, din inox. Se poate construi o mica bordura care sa delimiteze zona de dus de restul baii. Pentru a inchide aceasta suprafata (deci cabina de dus) in sticla este indicat sa apelezi la o firma specializata, care va lua masuratorile necesare, va prelucra sticla si o va monta cu ajutorul elementelor din inox. Sticla trebuie sa fie securizata, tratata anticalcar si prevazuta cu o garnitura, pentru o inchidere etansa.

Atentie! Este important sa hidroizolezi bine baia (pardoseala si peretii din dreptul dusului). Poti apela la o solutie nebituminoasa, speciala pentru piscine, usor de utilizat, iar pentru colturi si imbinari sa folosesti o banda cauciucata.

Sursa: http://www.casamea.ro/

Actualizat: 08 Iunie 2016
COMENTARII