Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Ce ar trebui să conțină un anunț imobiliar de succes

16 Mai 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Un anunț imobiliar complet și corect reprezintă primul pas în asigurarea unei rate de succes pentru o tranzacție imobiliară mai rapidă, cele mai importante aspecte în trasarea unui anunț reușit sunt onestitatea informațiilor oferite și utilizarea unor fotografii adecvate.

Indiferent de autorul anunțului, fie acesta proprietarul direct sau agentul care îl reprezintă, fiecare dintre părți dorește să tranzacționeze cât mai rapid proprietatea ofertată. Pe cealaltă parte, cumpărătorii sau viitorii chiriași își doresc să obțină cea mai bună ofertă, în cel mai scurt timp, și să ia o decizie corectă bazată pe informațiile din anunțul imobiliar.

În primul rând, informațiile transparente cresc rata de succes a unui anunț. Cu cât acesta oferă cât mai multe detalii relevante și oneste despre proprietatea în cauză, cu atât proprietarul va putea tranzacționa mai repede imobilul, reducând numarul telefoanelor, al întrebarilor suplimentare sau chiar a vizitelor inutile. în acest sens, este recomandat ca anunțul să conțină o descriere cât mai elaborată a locuinței, pornind de la detalii despre preț, numărul camerelor, suprafața utilă, utilități, despre localizare și chiar despre situația actelor necesare pentru încheierea unui contract.

De asemenea, tot în ceea ce privește conținutul descrierii, se recomandă renunțarea la anumite clișee de exprimare care pot crea confuzie în rândul publicului. De exemplu, în locul expresiei "apartament modern" se poate specifica anul ultimei renovări, iar în loc de „locație excelentă” s-ar putea oferi detalii despre reputația cartierului. La fel de importantă este însă și dimensiunea anunțului, reprezentantul platformei imobiliare susținând că o descriere concisă și la obiect are mai mult succes decât o descriere lungă și plină de clișee.

Actualizat: 16 Mai 2017
COMENTARII