Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Case in stil nemtesc, construite in 2 luni de zile, prin metoda planificarii initiale.

05 Octombrie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Eficienta nemteasca este recunoscuta peste tot in lume, iar atunci cand vine vorba despre constructii, ea poate fi de-a dreptul impresionanta. Organizarea de pe santierele nemtesti poate reduce timpul de constructie de pana la doua ori.

O singura conditie. Trebuie sa fiti foarte decisi, inca de la bun inceput asupra rezultatului final. Casa poate fi gata in doua luni de zile, insa trebuie sa acceptati ideea unui plan batut in cuie de la bun inceput. Orice mica modificare, inclusiv schimbarea manerelor de la usa, va poate costa blocarea intregului proiect.

In ultimele decenii, inginerii, arhitectii si constructorii au cautat permanent metode de optimizare a timpului de constructie in cazul caselor conventionale. Acum exista masini de insurubat, masini de slefuit, masini de imbinat, pistoale de batut cuie sau unelte multifunctionale. Pana nu demult, toate aceste lucruri se faceau manual. Cu toate acestea, introducerea metodelor moderne de constructie nu a schimbat cu nimic timpul total alocat procesului.

Finisajele ar trebui definite din etapa de proiectare a casei

Finisarea casei este o etapa in sine care nu este pregatita decat la momentul la care poate fi implementata. Din aceasta cauza, pot aparea probleme sau incompatibilitati care cer modificari aduse constructiei initiale. Tocmai de aceea, in Germania este tot mai des folosit curentul constructiilor bine structurate de la bun inceput.

Iar pentru a eficientiza intregul proces, fabricile germane care se ocupa de constructiile rapide solicita clientilor de la bun inceput toate detaliile, inclusiv cele de finisare. Viitorii proprietari trebuie sa se hotarasca de la bun inceput asupra gresiei, faiantei, intrerupatoarelor sau chiar a manerelor de usa. Odata stabilite aceste detalii, ele nu mai pot fi schimbate.

In Romania, atat constructorii cat si proprietarii au o abordare mult mai lejera asupra constructiilor

In laboratoarele nemtesti de constructii, cladirea este gata de livrare in doar 48 de ore. Implementarea ei pe santier va mai dura insa aproximativ opt saptamani. In Romania, atat proprietarii cat si constructorii sunt obisnuiti cu o abordare mult mai lejera asupra constructiilor. Gasirea proiectului de casa este adesea considerat mai degraba un rau necesar, care trebuie rezolvat cat mai rapid si cat mai ieftin. Iar finisarea este adesea lasata la final, pentru a-I permite clientului sa analizeze bugetul ramas si sa decida in timpul lui ce si cand va cumpara si implementa. Baile, bucatariile, tot ce este legat de electricitate, podele si finisajul peretilor, sunt considerate avand o importanta secundara.

Sursa: Imopedia.ro

Actualizat: 05 Octombrie 2014
COMENTARII