Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Case care respecta regulile Feng Shui

10 August 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Nu există case care respectă regulile Feng Shui pe toate drumurile, dar poți avea un plan de casă care să corespundă unui astfel de stil dacă apelezi la proiectul de arhitectură personalizat și dacă investești puțin timp în documentare, că să știi ce să ceri. Iată care sunt liniile principale, caracteristice pentru aceste case care respectă regulile Feng Shui.

♦ În primul rând o casă construită după regulile Feng Shui este o casă perfect orientată pe axă nord-sud.
♦ Nu contează numărul de camere și nici dimensiunea casei, dar este esențial că materialele de construcție să fie cât mai aproape de formă lor naturală, lemnul și piatră fiind cele preferate.
♦ Ferestrele unei case realizate pe un proiect ce respectă regulile Feng Shui sunt mari, iar peretele camerei de zi trebuie să fie orientat spre sud, în timp ce peretele dormitorului, orientat spre nord.
♦ O casă Feng Shui are un acoperiș la 42 de grade, astfel încât acesta să nu acumuleze nici prea multă, dar nici prea puțină cadura de la razele soarelui.
♦ O casă după aceste proiecte de case care respectă regulile Feng Shui trebuie să aibă o bune ventilație naturale, iar camere trebuie să fie în forme geometrice regulate: pătrate sau dreptunghiulare, iar în casă să fie cât mai puține colțuri și unghiuri.
♦ O locuința după toate regulile unor proiecte de case care respectă regulile Feng Shui nu poate să fie decât confortabilă și parctică.

Sursa: casa-gradina.ro

Actualizat: 09 August 2017
COMENTARII