Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cartierul Soarelui are de acum o Fantana Arteziana in forma de ... Soare!

23 Septembrie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

In urma cu ceva vreme, va spuneam ca visul lui Robu este de a face o fantana arteziana in cartierul Soarelui. Ei bine, in cursul acestei saptamani ar putea fi finalizate in sfarsit lucrarile la noua fantana din cartierul Soarelui, estimeaza reprezentantii Primariei Timisoara. S-au facut teste, iar locuitorii din cartier au putut admira deja fantana de peste 90.000 de euro, pornita chiar si pe ploaie.

Lucrarile la noua fantana ornamentala in forma de soare din piateta amenajata in fata scolii Generale nr. 30 au ajuns pe ultima suta de metri.

Investitia de pe strada Astrilor a fost aprobat in consiliul local in primavara, la initiativa primarului Nicolae Robu, dornic sa realizeze o arteziana in cartierul in care locuieste, care a intrat in reabilitare.

Autoritatile locale au propus acolo o fantana in forma de soare, cu noua bazine, unul rotund in mijloc si altele care sa imite razele soarelui de jur imprejur. Din aceste bazine tasneste apa, si asta va fi pe jocuri de lumini colorate, sistemul urmand sa fie controlat de la distanta, de pe calculator.

Robu estimeaza ca lucrarile vor fi finalizate in cursul acestei saptamani, insa unii spun ca a fost mult prea scumpa investitia.

De lucrare s-a ocupat firma Somhidros, valoarea contractului fiind de 326.795,9 lei fara TVA, peste 90.000 de euro cu TVA, potrivit purtatoarei de cuvant a Primariei Timisoara, Alina Pintilie.

Sursa: Tion.ro

Actualizat: 25 Septembrie 2014
COMENTARII