Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Care sunt si cum se manifesta problemele intr-o tranzactie imobiliara?

05 Mai 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Cand te pregatesti de o tranzactie imobiliara, este evident ca pot aparea probleme. Dar cum se manifesta imprevizibilul? Ce fel de piedici pot aparea? Avocatii din domeniu sunt cei mai potriviti sa raspunda acestei intrebari, data fiind experienta lor. Iar potrivit acestora, birocratia si indaratnicia clientilor sunt principalele cauze de blocare a unei tranzactii imobiliare.

Legislatia imobiliara este una dintre cele mai mari probleme ale domeniului. Modificarile sunt constante, dar acest lucru nu conduce la un context economic mai clar. in multe cazuri, chiar si avocatii au probleme in a intelege anumite spete.

Autoritatile locale nu doar ca nu rezolva problemele, dar chiar le complica

In asemenea cazuri, autoritatile locale ar trebui sa fie cele care eficientizeaza intregul proces si ajuta la rezolvarea cazului. in realitate insa, autoritatile sunt cele care pot sa complice si mai mult situatia. Informatiile complete sau macar corecte par a fi un lucru imposibil de obtinut.

Dar poate cele mai multe probleme apar atunci cand este vorba despre procesul de restituire a proprietatilor confiscate abuziv sau cele care au fost nationalizate de regimul comunist.

Proprietarii care se lasa dominati de emotii, isi creeaza singuri probleme, intr-o tranzactie imobiliara

Nici proprietarii nu sunt lipsiti de vina, atunci cand vine vorba de interferarea cu buna desfasurare a unei tranzactii imobiliare. De multe ori, acestia isi supraevalueaza proprietatile, invocand motive solide sau mai putin solide, si alungand astfel clientii.

Aceste probleme se resimt peste tot in tara, fapt care conduce la blocarea economiei. Investitorii nu mai sunt dispusi sa cumpere terenuri cu probleme, nu au timp, rabdare si nici avantaje financiare care sa urmeze acest demers, asa cum se intampla odinioara. Cu toate acestea, numarul cazurilor care ajung pe mana avocatilor este in crestere, semn ca exista sanse de imbunatatiore a contextului general.

Sursa: Imopedia.ro

Actualizat: 05 Mai 2015
COMENTARII