Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Care este sezonul potrivit pentru tranzactii imobiliare?

25 Martie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Cu siguranta si in domeniul imobiliar exista un anotimp prielnic pentru tranzactii. Asadar, fie ca doriti sa cumparati sau sa vindeti, va spunei noi, ca s-a dovedit ca Primavara este momentul prielnic pentru astfel de tranzactii.
De ce? Ei bine, iarna nici ursul nu iese din barlog, cu atat mai putin cei care se gandesc ca vor avea dureri de cap cu mutarea. Primavara in schimb, imediat dupa ce iarna a fost data uitarii, piata imobiliara pare sa renasca. 

Intr-adevar, la o prima analiza de ansamblu, vremea pare sa fie un motiv intemeiat pentru care nimeni nu si-ar dori sa se mute, sau sa inceapa renovarile in locuinta recent achizitionata. Lucrurile insa, sunt mult mai complexe, iar unul dintre factorii principali pentru care nu exista cerere pentru inchierea sau achizitionarea spatiilor de locuit sau pentru desfasurarea activitatii comerciale este si cheltuiala cu incalzirea spatiului. 

Renovarea are si ea un impact deosebit de important in momentul in care se ia o decizie de a cumpara o locuinta, deoarece majoritatea persoanelor vor dori sa aduca imbunatatiri imobilului, iar primavara este cel mai bun moment pentru astfel de activitati. Chiar si proprietarii, de cele mai multe ori, aduc imbunatatiri apartamentului inainte de a-l scoate la vanzare, deoarece apartamentul nu trebuie sa aiba amprenta proprietarilor atunci cand se scoate la vanzare.

Asadar, profita de aceasta Primavara pentru a-ti asigura cea mai buna tranzactie, fie ca vrei sa vinzi, fie ca vrei sa cumperi.

by Intermediere Timis

Actualizat: 26 Martie 2014
COMENTARII