Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cand Eco-turismul fuzioneaza cu design-ul durabil

16 Aprilie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Modulele DRO-XL create de In-tenta, agentie de design cu sediul la Barcelona, fac parte dintr-o noua tendinta in curs de dezvoltare din domeniul micro-arhitectural modular, potrivit pentru locuinte care pot fi plasate oriunde doriti si unde va permite natura.

Scopul acestor module DROP este de a satisface cererea tot mai mare pentru Eco-turism a clientilor care calatoresc foarte mult, si nu doresc sa se cazeze in hoteluri sau pensiuni, solicitand un mix de arhitectura durabila cu un design de calitate.

Noile modele DROP-XL pot fi folosite ca si camere de hotel mobile, cabine, amenajari speciale pentru evenimente si pentru multe alte intrebuintari. Cei 30 mp de proiect sunt fabricate in ateliere speciale, si transportate rutier pe urma, la destinatia finala. Fabricate din lemn, otel si sticla, fiecare unitate este creata cu scopul de a avea un impact cat mai mic asupra mediului.

Baza structurii este ridicata de la sol, pe picioare de otel ajustabile, pentru a minimiza contactul cu solul si a-i permite sa se adapteze la terenuri denivelate. O caracteristica notabila a proiectului este fereastra cu bule mari de la capatul tubului cilindric. Aceste unitati modulare ofera o solutie optima atat pentru uz ecologic, cat si pentru un design interior inteligent.

Sursa text&foto: freshome.com

Actualizat: 16 Aprilie 2014
COMENTARII