Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Cai putere in birourile celor de la Renaul Design Central Europe

08 Septembrie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Renault Design Central Europe, unul dintre cele sase centre de design ale grupului fancez de pe glob, a fost infiintat in septembrie 2007 la Bucuresti.

Cladirea in care isi desfasoara activitatea angajatii companiei, are o suprafata de 2.500 metri patrati, peste 10 camere si doua etaje. In curtea interioara angajatii isi pot parca masinile, sunt 6-7 locuri de parcare. Renault a inchiriat cladirea in 2007 si a inceput remodelarea ei, iar din vara 2008 a inceput aici activitatea centrului de design de la Bucuresti.

Renault are sase centre de design in lume: Paris – Franta, Sao Paulo – Brazilia, Mumbai, Chennai – India, Seul – Coreea de Sud si Bucuresti. De fiecare data cand apare un caiet de sarcini, centrele de design intra in competitie. Astfel ca unele modele Dacia si Renault pot fi realizate partial sau integral de un centru de design.

In Bucuresti, la Renault Design Central Europe a fost creat conceptul Dacia Duster, conceptul Renault Frendzy si a doua generatie a modelelor Dacia Logan, Sandero, Duster. Centrul a fost gandit pentru a fi in legatura cu RTR (Renault Technologie Roumanie), pentru ca designul si ingineria trebuie sa lucreze impreuna.

In cadrul centrului lucreaza 24 de persoane, de nationalitati diferite (romana, canadiana, bulgara, rusa, slovena, franceza), care concep designul modelelor Dacia si a celor din gama Entry.

Sursa: Wall-Street.ro

 

 

Actualizat: 08 Septembrie 2014
COMENTARII