Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Căsuță de 30 mp construită pe un șasiu de limuzină

17 Octombrie 2016
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Fiecare din noi avem zi de zi idei îndrăznețe, totul este să fim curajoși și să le pune în practică, așa a făcut și o tânără familie de ingineri proiectanți din Miercurea-Ciuc. Tinerii Botond și Emoke își doreau de ceva vreme o căsuță de vară pentru grădina lor de lângă oraș, astfel fiind pasionați și de amenajări interioare s-au apucat de noul proiect.

Pentru că Botond visa la o casă pe roți, pe care să o folosească împreună cu Emoke și fiica lor, s-a pus pe calculat. A gândit totul cu soția sa pentru ca etapele derulării șantierului să aibă cât mai puține hopuri. S-a gândit nu doar la greutatea pe care o poate susține șasiul, ci și la structura viitoarei construcții, mai ales că în zona Miercurea-Ciuc iernile nu sunt deloc blânde, iar vântul bate cu putere. Compartimentarea și mobilarea a realizat-o gândindu-se la nevoile familiei sale.

A achiziționat o limunzină veche cu circa 3000 de lei, a decopertat totul la mașină până a ajuns la scheletul ei, iar șașiul l-a folosit ca bază pentru viitoarea casă. După ce a realizat baza casei, adică pardoseala de la care să se ridice cu restul construcției, a decis că e cazul să o mute pe terenul grădinii de vară, pentru că ce avea să fie o căsuță mobilă s-a transformat defapt într-una convențională de 30 de mp deoarece lista materialelor potrivite pentru construcții mobile e destul de specială și greu de bifat la noi.

Principal este că tânăra familie nu a renunțat la visul său, s-a limitat la materiale convenționale cumpărate din magazinele de construcții uzuale și după un an, proiectul de weekend a lui Botond și a prietenilor săi, care nu i-au cerut manoperă, a fost finalizat.

Priviți ce au realizat cu 55.000 lei, adică circa 12.250 de euro:

Living și birou

Etajul este destinat spațiului pentru dormit, acesta este constituit din două paturi amenajate în parțile opuse ale casei . Pentru a ajunge la primul dormitor, pe mobila din living, aranjată în scări, a fost lipită mochetă, iar acesul la cel de-al doilea se face cu ajutorul unei scări mobile.

Bucătăria

Baia

Sursa: adelaparvu.com

Actualizat: 17 Octombrie 2016
COMENTARII