Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Câştigătorul contractului pentru realizarea Centurii de Sud a Timişoarei

28 Februarie 2018
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Centura de sud are în sfârşit constructor. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat numele companiei care a câştigat licitaţia pentru construirea tronsonului de drum care va avea o lungime de 25,4 kilometri şi care va include 3 poduri și 9 pasaje.

Centura de sud va avea o singură bandă pe sens.În total au fost depuse 12 oferte, însă câştigătoare a fost compania Tirrena Scavi, care a venit cu un preţ de 324,1 milioane de lei, cu tot cu TVA. Durata contractului este de 150 luni, din care 6 luni proiectare, 24 luni execuţie şi 120 luni perioada de notificare a defecţiunilor (garanţie conform duratei ofertate în cadrul factorului de evaluare). Contractul va putea fi semnat după epuizarea perioadei de depunere a contestaţiilor sau după soluţionarea eventualelor contestaţii.

Obiectul contractului este proiectarea şi execuţia a 25.690 km de drum național nou la standarde europene. Acest proiect are ca principal scop fluidizarea traficului intern dar şi acelui internaţional de tranzit care intră în țară prin zona Stamora-Moravița, se desfășoară pe DN 59, ajunge în zona Timişoara și se îndreaptă către centrul țării pe DN 6 sau pe sectoarele de autostradă Arad – Timișoara – Lugoj.

Surse : renasterea.ro, voceatimisului.ro

Sursa foto : renasterea.ro

Actualizat: 28 Februarie 2018
COMENTARII