Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Bugetul pentru "Casa Verde", suplimentat cu 20 de milioane de lei

13 Octombrie 2016
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Ministerul Mediului a decis, miercuri, să suplimenteze cu 20 de milioane de lei bugetul alocat populației pentru programul "Casa Verde", 3.000 de noi solicitanți putând accesa astfel programul, în condițiile în care aproape două treimi din bugetul total au fost consumate doar în primele două zile ale perioadei de depunere a dosarelor.

MMAP precizează că bugetul alocat a fost repartizat fiecărui județ, în funcție de numărul de locuitori al acestuia. Programul "Casa Verde" a demarat luni, iar până la aceasta oră a fost epuizată circa 65,8 la sută din suma pusă la dispoziție de MMAP prin Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), înainte de suplimentarea decisă miercuri, mai arată reprezentanții ministerului.

Mai mult de o treime din bugetul alocat Programului Casa Verde, reprezentând circa 22 de milioane de lei, a fost consumată chiar în prima zi a perioadei de depunere a dosarelor. La sfârșitul zilei de 10 octombrie, cele mai multe dosare au fost depuse, conform datelor MMAP, în județele Prahova (201 dosare), Neamț (169 dosare) și Vaslui (144 dosare). Cele mai puține dosare s-au depus în județul Brăila - 36 dosare. Ministerul mai arată că, din punct de vedere procentual, există judete precum Mehedinți sau Sălaj, unde în prima zi de depunere a dosarelor bugetul a fost epuizat.

Sursa: wall-street.ro

Actualizat: 13 Octombrie 2016
COMENTARII